Επική ανατροπή σε αναμέτρηση πόκερ χιλιάδων παρτίδων (vid)

Pokerlobby.gr Team
Επική ανατροπή σε αναμέτρηση πόκερ χιλιάδων παρτίδων (vid)

bet365

O Phil Galfond πλησιάζει σε μια επική ανατροπή στην πρώτη αναμέτρηση της Galfond Challenge

Ο Phil Galfond ήταν πριν μερικά χρόνια ένας από τους κορυφαίους παίκτες πόκερ στον κόσμο με ειδίκευση στο παιχνίδι Pot Limit Omaha (PLO). Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ασχολείται με επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Πριν μερικούς μήνες ανακοίνωσε ανοιχτή πρόκληση για παιχνίδι heads up (ένας-προς-έναν) PLO με ελάχιστο ποντάρισμα €200 και ξεχωριστό στοίχημα για τον νικητή. Η ανοιχτή αυτή πρόκληση ονομάστηκε «Galfond Challenge» και έλαβε έξι θετικές απαντήσεις από γνωστούς παίκτες.

Η πρώτη αναμέτρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι εναντίον επαγγελματία παίκτη με εξαιρετικά αποτελέσματα στο online πόκερ. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με πολύ άσχημα αποτελέσματα για τον Galfond, ο οποίος έφτασε να χάνει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ πριν καν φτάσουμε στα μισά του προσυμφωνημένου αριθμού παρτίδων.

Οι τελευταίες συναντήσεις των δύο παικτών στις virtual τσόχες όμως έχουν φέρει τα πάνω-κάτω, με τον Galfond να πλησιάζει σε μια επική ανατροπή και τον αντίπαλό του να ζητάει διάλειμμα.

Δείτε σε video την πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο παικτών και δείτε πόσο κοντά είναι ο Galfond στην εντυπωσιακή ανατροπή από μείον ένα εκατομμύριο ευρώ!

PokerLobbygr.com

 

Τελευταία Νέα