Διάσημος παίκτης προκάλεσε σε μονομαχία πόκερ και έπαθε πανωλεθρία

Διάσημος παίκτης προκάλεσε σε μονομαχία πόκερ και έπαθε πανωλεθρία

Διάσημος παίκτης προκάλεσε σε μονομαχία πόκερ και έπαθε πανωλεθρία

Σκέψεις για εγκατάλειψη εκφράζει ένας από τους δύο πρωταγωνιστές της Galfond Challenge

Ο Phil Galfond ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο μια ανοιχτή πρόκληση για μονομαχία πόκερ ένας-προς-έναν για χιλιάδες παρτίδες μέσω διαδικτύου, η οποία ονομάστηκε Galfond Challenge.

Ο Galfond ήταν παλιότερα ένας από τους κορυφαίους επαγγελματίες παίκτες πόκερ, με εκπληκτικά αποτελέσματα στα τραπέζια. Έχει το δικό του εκπαιδευτικό site πόκερ και εδώ και λίγο καιρό είναι βασικός μέτοχος σε μια νέα πλατφόρμα παιχνιδιού πόκερ.

Παρότι ο Galfond έχει εγκαταλείψει το επαγγελματικό πόκερ εδώ και αρκετό καιρό, είχε την ιδέα αυτού του Challenge για να το χρησιμοποιήσει ως μέσο προώθησης του Poker Room στο οποίο είναι μέτοχος.

Μέχρι τώρα το πρόγραμμα της Galfond Challenge περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις, με την πρώτη στη σειρά να έχει ήδη ξεκινήσει.

Αντίπαλός του Galfond σε αυτήν την πρώτη αναμέτρηση είναι o μυστηριώδης παίκτης, γνωστός ως Venividi1993.

Μετά από τις 15 πρώτες συναντήσεις των δύο αντιπάλων, ο ένας εκ των δύο βρίσκεται να χάνει τεράστια ποσά και να φτάνει να σκέφτεται την εγκατάλειψη.

Διαβάστε ποιος από τους δύο έχει γνωρίσει την πανωλεθρία σε αυτήν την αναμέτρηση, τι απαντά στους επικριτές του και δείτε σε video την πιο πρόσφατη αναμέτρηση.

PokerLobbygr.com