«Ομάδα που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί»

Gazzetta team
«Ομάδα που πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί»

bet365

Για την άνοδο του Αιγάλεω στη Γ΄Εθνική της νέας περιόδου αλλά και για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διοίκηση μίλησε ο προπονητής του «Σίτι» Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναφερόμενος στην απόφαση του να συνεχίσει και την ερχόμενη χρονιά στο σύλλογο τόνισε: ''Πιστεύω ότι η απόφαση που πήρα είναι σωστή. Πλέον εγώ και οι συνεργάτες μου θα έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεση μας ώστε να συνεχίσουμε την δουλειά που έγινε την περσινή σεζόν. Η προσπάθεια μας θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Αλλωστε, σκοπός μας αποτελεί το Αιγάλεω να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες''.

Ερωτηθείς για τους στόχους του συλλόγου των δυτικών προαστίων σχετικά με τη νέα χρονιά ανέφερε τα εξής: ''Όταν αναφερόμαστε στο Αιγάλεω που έχει αγωνιστεί σε Ευρώπη, που διαθέτει κόσμο και έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Η συγκεκριμένη ομάδα πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί! Βέβαια για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνουν σωστά βήματα''.

Ολοκληρώνοντας τα λεγόμενα του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης, του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο των «κυανόλευκων» τονίζοντας τα εξής: ''Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας διότι η νέα σεζόν θα είναι εξίσου δύσκολη. λλωστε, αποτελεί τον 12ο παίκτη για την ομάδα κάτι που σημαίνει ότι η παρουσία του είναι πολύτιμη''.

 

Τελευταία Νέα