Τι ισχύει για την ΑΕΚ

Τι ισχύει για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Τι ισχύει για την ΑΕΚ

bet365

Οι τρεις μήνες που χρειάζονται για να ξεχρεώσει η ΑΕΚ στη Γ' Εθνική, τα μηδέν χρέη (σε δημόσιο και πρόσωπα) καθώς και πώς θα υποβιβαστεί από τη Football League αν...

Τα σενάρια που ακούγονται και αφορούν το μέλλον της ΑΕΚ γύρω από την επόμενη μέρα είναι πολλά και πολλά από αυτά δεν ισχύουν. Είναι λογικό να βρίσκεται όλος ο κόσμος σε ένα πανικό σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν και το ενδεχόμενο υποβιβασμού της ΑΕΚ στη Γ' Εθνική και τι ισχύει με τα χρέη της εταιρίας.

Αρχής γενομένης από το σενάριο του υποβιβασμού στη Football League, το πιο άμεσο από όλα, όλος ο κόσμος γνωρίζει πως εννοείται ότι δε διαγράφονται τα χρέη προς το δημόσιο και τα πρόσωπα και ταυτόχρονα ότι με τα τωρινά δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ (απόλυτη ακυβερνησία...) δε γίνεται να την παλέψει η ΑΕΚ. Παράλληλα, στη Football League υπάρχει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει επόμενη μέρα λόγω των χρεών άρα και της μη διάθεσης επένδυσης σε μια χρεοκωπημένη εταιρία. Η ομάδα αυτόματα θα υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική μιας και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής στη Football League από την ΕΕΑ. Τελεία και παύλα!

Σχετικά με το σενάριο του υποβιβασμού στη Γ' Εθνική για διαγραφή χρεών, είναι το απόλυτα λογικό σενάριο πραγματοποίησης πλέον, ειδικά από τη στιγμή που όσα ακούγονταν και λέγονταν περί δήθεν υποχρεωτικής παραμονής της ομάδας για 30 ή 26 μήνες για απόλυτη εκκαθάριση των χρεών της, ανήκουν απόλυτα στη σφαίρα της φαντασίας. Κι αυτό διότι υπάρχει τελευταία τροποποίηση, με νέο νόμο τον Ιανουάριο του 2013 (ο νόμος υπάρχει από τον Ιανουάριο του 2013, δε δημιουργήθηκε τώρα για την ΑΕΚ και η διευκρίνιση γίνεται για όσους τα θέλουν... πενηνταράκια για να το καταλάβουν) σύμφωνα με τον οποίο η διαδικασία εκκαθάρισης της εταιρίας περατώνεται σε διάστημα ΤΡΙΩΝ (3) μηνών (Ν. 2725/99)!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα γλιτώσει (δυστυχώς για εκείνους) και τα ποσά που οφείλει σε πρόσωπα και ιδιώτες. Δηλαδή σε πρώην ποδοσφαιριστές, προπονητές, μάνατζερ κλπ... Ενα μικρό, πολύ μικρό ποσοστό της τάξης του 10% θα παραμείνει ως χρέος το οποίο ίσως (και πάλι δύσκολα) θα φτάνει και θα ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ!

Αυτά είναι τα δεδομένα, απόλυτα... ονειρικά, για τον εκάστοτε υποψήφιο-ενδιαφερόμενο επενδυτή για την ΑΕΚ και δη για τα μεγάλα πορτοφόλια που θα χρειαστεί μόνο να επενδύσουν σε ένα μαζαγί χωρίς χρέη, με 26 στρέμματα δικό του οικόπεδο για χτίσιμο γηπέδου και με 1,5 εκατ. κόσμο στο πλευρό του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα