«Θα έρθουν τίτλοι στη Λίβερπουλ»

«Θα έρθουν τίτλοι στη Λίβερπουλ»

Gazzetta team
«Θα έρθουν τίτλοι στη Λίβερπουλ»

bet365

Ο Ντάνιελ Άγκερ τόνισε πως η Λίβερπουλ ψάχνει ακόμα τον τρόπο παιχνιδιού της και από του χρόνου θα μπορέσει να κατακτήσει τίτλους.

«Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος που μπορεί να πάρει τρόπαια. Πιστεύω ότι θα μας έρθουν, όχι αυτό το χρόνο, επειδή ακόμα βρίσκούμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά παίξαμε καλά. Υπήρξαν μερικές ανησυχίες για την ομάδα κάποιες στιγμές αλλά έχουν να κάνουν με τη σταθερότητα και στο ότι πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε για την επόμενη σεζόν. Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε το επίπεδο θα τα πάμε πολύ καλά την επόμενη σεζόν», είπε ο Ντάνιελ Άγκερ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

PREMIER LEAGUE NEWS FEED