Πειθαρχικό παράπτωμα ο Πίνο!

Πειθαρχικό παράπτωμα ο Πίνο!

Gazzetta team
Πειθαρχικό παράπτωμα ο Πίνο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, πειθαρχικό παράπτωμα οδηγεί τον Χουάν Πάμπλο Πίνο στην Αθήνα πριν την ώρα του! Αποκλείστηκε ήδη και επιστρέφει σήμερα το μεσημέρι.

Ο Κολομβιανός μέσος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα την ώρα που η ομάδα ήταν στο γήπεδο της Κομοτηνής για το ματς με τον Πανθρακικό, το οποίο τελικά πήρε αναβολή.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στην αναμέτρηση Πανθρακικός-Ολυμπιακός σε απόδοση 1.90 στην playbet

Η απόφαση του Αντώνη Νικοπολίδη όμως, δεν πήρε καμία αναβολή, καθώς αποδεικνύει ότι λειτουργεί βάζοντας αρχές στην ομάδα και χωρίς να σκέφτεται ως υπηρεσιακός... Έτσι, τον απέκλεισε από την αποστολή και σε άμεση συνεννόηση με τη διοίκηση, τον ενημέρωσαν ότι πρεπει να επιστρέψει σήμερα μόνος του!Πριν ακόμα αποφασιστεί αν θα γίνει τελικά το ματς με τον Πανθρακικό. Το αν θα υπάρχει περαιτέρω «καμπάνα» είναι κάτι που δεν έχει αποφασιστεί.

Αυτό ήταν το πρώτο πειθαρχικό παράπτωμα του Πίνο στον Ολυμπιακό. Στις προηγούμενες ομάδες του ήταν γνωστό ότι δεν ήταν και.. το καλύτερο παιδί, αφού είχε αρκετά προβλήματα απειθαρχίας, ωστόσο μέχρι στιγμής στους «ερυθρόλευκους» δεν είχε δείξει προβληματικο χαρακτήρα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα