Μπαλοτέλι και Σνάιντερ για Μίλαν

Μπαλοτέλι και Σνάιντερ για Μίλαν

Μπαλοτέλι και Σνάιντερ για Μίλαν

bet365

Το διπλό «μπαμ» με την απόκτηση των Γουέσλι Σνάιντερ και Μάριο Μπαλοτέλι σκέφτονται να κάνουν στην Μίλαν, με τα δεδομένα να δείχνουν παραμονή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δείπνησε μαζί με τον Αντριάνο Γκαλιάνι και τον Αλέγκρι, συζητώντας για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε την άμεση ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των «ροσονέρι» και το πρώτο όνομα που έπεσε στο... τραπέζι, ήταν αυτό του Σνάιντερ.

Η «τσουχτερή» βέβαια τιμή του άσου της Ίντερ, κάνει τους Μιλανέζους να σκέφτονται κι άλλες περιπτώσεις, όπως είναι αυτή του Φραντσέσκο Λότι της Κατάνια, το συμβόλαιο του οποίου πάντως λήγει το 2015.

Παράλληλα ακόμα ένα δυνατό όνομα που ακούστηκε, ήταν αυτό του Μάριο Μπαλοτέλι, ώστε να προσθέσει ένα ακόμα «όπλο» στην γραμμή κρούσης της ομάδας. Αρκετά βέβαια αναμένεται να εξαρτηθούν και απ' την παραχώρηση ή όχι του Πάτο, την στιγμή πάντως που όσον αφορά τον «σούπερ Μάριο», όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την Μάντσεστερ Σίτι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα