Ποδηλασία: Η Βαρβάρα Φασόη πρωταθλήτρια στην αντοχή

Newsroom
Ποδηλασία: Η Βαρβάρα Φασόη πρωταθλήτρια στην αντοχή

bet365

Η Βαρβάρα Φασόη του Πόρτο Λεόνε για 4η φορά στην καριέρα της αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο αγώνισμα της αντοχής στην ποδηλασία.

Η Βαρβάρα Φασόη ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στον αγώνα αντοχής των γυναικών, που φιλοξενήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Παρανέστι Δράμας. Η 31χρονη ποδηλάτισσα του Πόρτο Λεόνε βρέθηκε από νωρίς στην πρωτοπορία του αγώνα, αρχικά μαζί με την Νάντια Συντζανάκη (ΠΟΧ Τάλως) και στη συνέχεια μόνη της.

Στους τελευταίους δυόμιση γύρους του σιρκουί η Φασόη κινήθηκε με σταθερό τέμπο, με αποτέλεσμα να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από πολύ νωρίς και να περάσει μόνη πρώτη την γραμμή του τερματισμού έπειτα από 3 ώρες, 16 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα. Αυτή είναι η τέταρτη φορά στην καριέρα της που κατακτά τη φανέλα της πρωταθλήτριας στην αντοχή και δεύτερη συνεχόμενη.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Κατερίνα Ελευθεριάδου του ΠΓΣ Λάρισας (3ώρ.121:41) με διαφορά σχεδόν 6 λεπτών, που επιτέθηκε λίγα χιλιόμετρα πριν από το φινάλε από το γκρουπ καταδίωξης. Στο σπριντ που έγινε για την τρίτη θέση επικράτησε η Αργυρώ Μηλάκη (3:23.58), έναντι της Αθηνάς Χατζηστύλη (3ώρ.23:59) και της Νάντιας Συντζανάκη (3ώρ.24:04).

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/6) με το αγώνισμα της αντοχής στους άνδρες.


 

Τελευταία Νέα