Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Από την Κρήτη ως την Ηπειρο η αναβίωση του Γύρου το 2022

Κώστας Ευθυμιάδης
Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Από την Κρήτη ως την Ηπειρο η αναβίωση του Γύρου το 2022

bet365

Αναβαθμισμένος επιστρέφει ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας τον Απρίλιο.

Υλοποιείται βήμα βήμα το δύσκολο εγχείρημα της αναβίωσης του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας (26 Απριλίου–1 Μαΐου), που επιστρέφει αναβαθμισμένος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, με στόχο να δηλώσει εμφατικά «παρών» στον διεθνή χώρο του ποδηλάτου.

Το πελοτόν θα ξεκινήσει από την Κρήτη, θα περάσει στην Στερεά Ελλάδα, την Θεσσαλία και θα καταλήξει στην Ήπειρο. Σε όλες τις πόλεις, θα διεξαχθούν παράλληλες δράσεις, με στόχο τη διάδοση της ποδηλατικής κουλτούρας σε μικρούς και μεγάλους, την ανάπτυξη κατάλληλης οδηγικής συμπεριφοράς, αλλά και την ψυχαγωγία των πολιτών.

Στόχος είναι όλοι να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης ποδηλατικής γιορτής. Οι διαδρομές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της χαρτογράφησης, καθώς τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής δουλεύουν τις λεπτομέρειές τους.

Η διοργάνωση, που φιλοδοξεί να δώσει νέα ώθηση στο ποδήλατο και να προβάλλει σε όλο τον κόσμο τις ομορφιές και τα μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας, έχει πλέον και τον δικό της ιστότοπο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.hellas-tour.gr/

Στην ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι (αθλητές, πολίτες, εκπρόσωποι ΜΜΕ κ.ά) μπορούν να αντλήσουν κάθε χρηστική πληροφορία αγωνιστική ή μη, να ενημερωθούν για τις παράλληλες δράσεις, ενώ όσο περνάει ο καιρός ο επίσημος ιστότοπος του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου θα ενσωματώνει ό,τι νεότερο αφορά στη διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα