Survivor: Ο Ηλίας «έδωσε» τον Σάκη στους συμπαίκτες του, «να βγει ο ένας να μην ταλαιπωρούμαστε» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Ο Ηλίας «έδωσε» τον Σάκη στους συμπαίκτες του, «να βγει ο ένας να μην ταλαιπωρούμαστε» (vid)
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας συζητούν οι παίκτες του Survivor και ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έκανε κάποιες αποκαλύψεις στους συμπαίκτες του στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/5) στο Survivor.

Συγκεκριμένα, τους μίλησε για τον Σάκη Κατσούλη, αποκαλύπτοντας πως τον έπιασε μισό λεπτό πριν ξεκινήσει το συμβούλιο και του είπε ότι σκέφτεται να τον υποδείξει ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

«Παιδιά, θέλω να σας πω κάτι που κράταγα μέχρι τώρα, και δεν το είπα σε κανέναν για να μην επηρεάσω κάποια αντίδραση. Μισό λεπτό πριν μπούμε στο συμβούλιο, με έπιασε ο Σάκης και μου λέει θέλω να σου μιλήσω. Του λέω πες μου αντράκο μου και μου λέει κοίταξε να δεις, μετά από πολλή σκέψη, έχω φαγωθεί, σκέφτομαι να δώσω εσένα. Και του λέω αγόρι μου μην το σκέφτεσαι είμαι πάρα πολύ οκ. Θα σου πω γιατί όμως μου λέει, επειδή αυτή την στιγμή υπάρχει το κριτήριο, ψηφίζω αγωνιστικά, με στρατηγική κι όλα αυτά και κάθε εβδομάδα θα είμαι εγώ στον τάκο. Να βγάλω εσένα, ώστε άμα θέλει ο κόσμος να βλέπει έναν δυνατό παίκτη μέσα, να μην ταλαιπωρούμαστε, κι εσύ έχεις τις μουσικές σου κι εγώ τα μαγαζιά μου. Να βγει ένας να μην ταλαιπωρούμαστε και να μείνει ο άλλος να ανοίξει ο δρόμος για τον τελικό…», ανέφερε ο Ηλίας.

Ωστόσο, ο Σάκης Κατσούλης, είχε παραδεχτεί στο συμβούλιο ότι σκεφτόταν να στείλει στον τάκο και τον Ηλία, όμως μάλλον ο τραγουδιστής δεν το άκουσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ