«’Εφυγες με δύο μπαλάκια, όπου σε βρίσκω θα σε πετσοκόβω»: και τι δεν άκουσε ο Ασημακόπουλος από τον Τριαντάφυλλο (vids)

Gazzetta team
«’Εφυγες με δύο μπαλάκια, όπου σε βρίσκω θα σε πετσοκόβω»: και τι δεν άκουσε ο Ασημακόπουλος από τον Τριαντάφυλλο (vids)
Ο Ασημακόπουλος έχασε δύο παιχνίδια από τον Τριαντάφυλλο και άκουσε τα εξ αμάξης.

Το πε η Μαριαλένα, του Ντάφυ είναι να μην του δώσεις πάτημα και σε πιάσει στο στόμα του. Τι το ήθελε και ο Ασημακόπουλος να πει, πως ο Μπάρτζης από τη στιγμή που δεν μπορούσε να παίξει έφυγε αξιοπρεπέστατα από το Survivor, ενώ άλλοι που δεν μπορούν απλά κάθονται;

Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και ο Τριαντάφυλλος έκανε δύο νίκες απέναντι στον Ασημακόπουλο. Αυτό ήταν… Τον έστησε στον τοίχο. Τι “σε πετσόκοψα” του έλεγε, τι θα με βλέπεις και θα έχεις άγχος, τι για τη διαφορά της ηλικίας τους. Και τι δεν είπε…

«Ποιος το περίμενε έτσι που τον βλέπαμε ήρεμο, ότι θα έκρυβε τέτοιο λιοντάρι μέσα του. Ήταν λες και του είχαν γεμίσει τις μπαταρίες, του είχαν βάλει νέφτι στον κ…ο. Πραγματικά έτρεχε πάρα πολύ γρήγορα κι ήταν πολύ έτοιμος για τους στόχους. Πώς έγινε αυτό; Τι να πω; Πραγματικά το παιχνίδι των ανατροπών, δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη… Μάλλον κρατούσε δυνάμεις γιατί όταν ήταν σε εμάς του Κόκκινους μας έβαζε να κάνουμε όλη την δουλειά και να σπάμε τα ποδάρια μας. Αυτός καθόταν μόνο στις κερκίδες σαν πρόεδρος και παρακολουθούσε, δίνοντας διαταγές.» είπε ο Ασημακόπουλος που μέχρι τραγούδι του έβγαλε ο Τριαντάφυλλος και του έλεγε “έλα στον παππού”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ