Τρελάθηκε ο Acun με τις διαρροές του Survivor: «Έστειλε» αλλού μέλη του συνεργείου (vid)

Gazzetta team
Τρελάθηκε ο Acun με τις διαρροές του Survivor: «Έστειλε» αλλού μέλη του συνεργείου (vid)
Χαμός στον Άγιο Δομίνικο με το συνεργείο που «γράφει» το Survivor, καθώς χρεώνεται διαρροές και τροφοδοσία παικτών.

Η ένταση στο Survivor δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά σε αυτό που βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας, καθώς υπάρχει και στο παρασκήνιο. Για διαφορετικούς όμως λόγους που έχουν κάνει έξαλλο τον Acun Ilıcalı, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί, σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, να πάρει μέτρα...

Πάμε όμως να δούμε τι έχει γίνει...

Όπως λοιπόν ειπώθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Τούρκος παραγωγός με τον οποίο συνεργάζεται ο ΣΚΑΙ, έχει ενοχληθεί αρκετά με τις διαρροές πληροφοριών σχετικά με το τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο.

Θεωρεί οτι το να βγαίνουν νωρίτερα οι νικητές ή κάποιες εξελίξεις που μπορεί να υπάρχουν στο reality επηρεάζουν την θεαματικότητά του, ενώ ανάλογος προβληματισμός υπάρχει και για την πληροφορία οτι κάποιοι παίκτες βρίσκουν τρόπο για να προμηθευτούν φαγητό.

Και για τα δύο, ο Acun έχει χρεώσει μέλη του συνεργείου που βρίσκεται εκεί, καθώς θεωρεί οτι «μεταδίδουν» στην Ελλάδα το τί γίνεται, ενώ βοηθούν και τους παίκτες να βρίσκουν φαγητό.

Για αυτό και κάποιοι μετακινήθηκαν στο ρουμάνικο και στο τούρκικο Survivor, με την θέση τους να παίρνουν μέλη των συγκεκριμένων εκδόσεων του reality.

Στο Open μάλιστα, πως υπάρχει ένα δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης είναι πολύ πιθανό να αποβληθούν επειδή βρίσκουν παράνομα φαγητό. Ωστόσο άπαντες στο πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» εξέφρασαν την άποψή τους, πως κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει πιθανότητα να γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ