Οι φιλίες στο MasterChef πήγαν περίπατο: «Πολυλογάς ο Διονύσης» (vid)

Gazzetta team
Οι φιλίες στο MasterChef πήγαν περίπατο: «Πολυλογάς ο Διονύσης» (vid)
Ο Διονύσης αφενός είπε πως στο παιχνίδι του MasterChef δεν μπορείς να κάνεις φιλίες, ο Ιωάννης αφετέρου τον χαρακτήρισε (πάλι) πολυλογά.

Διονύσης και Ιωάννης έχουν χτίσει μία ιδιαίτερη σχέση μέσα στο MasterChef 5. Τη μία φορά τους βλέπουμε να συμπεριφέρονται σαν κολλητοί, την άλλη, να μην μιλάει με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον.

Μία τέτοια στιγμή είδαμε ξανά στο μαγειρικό παιχνίδι του Star, με τον Διονύση να λέει πως μέσα στο MasterChef δεν κάνεις φιλίες και τον Ιωάννη να τον χαρακτηρίζει (για δεύτερη φορά) πολυλογά και ότι αρέσκεται στα μεγάλα λόγια.

Ο Διονύσης είπε στην κάμερα: «Φίλους δεν κάνεις μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα με τα παιδιά ζούμε καθημερινά 24 ώρες το 24ώρο. Θα πω ότι είμαστε καλοί γνωστοί. Ίσως όταν βγούμε από το παιχνίδι να γίνουμε και φίλοι αλλά εδώ μέσα είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Κολλητοί είναι αυτή η τριάδα στην γαλαρία που κάνει τον θόρυβο, να ακουστεί το μπαμ».

Ο Ιωάννης ακούγοντας τα όσα έλεγε ο Διονύσης απάντησε: «Όταν μαγειρεύουμε κάνουμε τον θόρυβο, όταν δεν χρειάζεται δεν κάνουμε… Είμαι σε μια φάση του διαγωνισμού που δεν μπορώ να ακούω πολλά λόγια. Γενικά ο Διονύσης είναι πολύ πολυλογάς. Είμαστε ένα team πίσω στην γαλαρία αλλά πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ