Survivor: Το Twitter κάνει «πάρτι» με το spoiler ότι αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη (pics)

Gazzetta team
Survivor: Το Twitter κάνει «πάρτι» με το spoiler ότι αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη (pics)
Σύμφωνα με τα spoilers, έχει γίνει μεγάλη ανατροπή στο φινάλε της ψηφοφορίας του Survivor και φαίνεται πως αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη.

Αν και τα Spoiler για το Survivor, μέχρι πριν λίγες ώρες, ανέφεραν πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι εκείνη που παραμένει, τελικά μάλλον ανατρέπονται οι πρώτες διαρροές.

Συγκεκριμένα, εδώ και λίγη ώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου το spoiler περί αποχώρησής της.

Συγκεκριμένα, στο Twitter έχει επικρατήσει ένα τσουνάμι αναρτήσεων που υποστηρίζουν πως από το Survivor απόψε αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη.

Φαίνεται μάλιστα πως, σύμφωνα με τις διαρροές στα social media, η Ανθή λαμβάνει μόλις το 10% των θετικών ψήφων, με τη Μαριάνθη να συγκεντρώνει τα περισσότερα SMS προτίμησης.

Το twitter έκανε πάρτι με το νέο αυτό (αν ισχύσει τελικά).

«Τελικά υπάρχει Θεός. Ο αγιασμός του Ντάφη έκανε το θαύμα του», «Η αμήχανη στιγμή που διαπιστώνεις ότι αυτή τη φορά όντως αποχωρείς. Άντε να την πείσεις τώρα ότι φεύγει στ' αλήθεια, και ότι δεν έχει πάει κι ο Λιανός με Κοψιδά και Ντάφυ», «Καλέ, ισχύει ότι θα γίνει πραγματικότητα το #Ανθη_φυγε ; Να βάλω τα καλά μου για το σημερινό επεισόδιο;», «Αν ισχύει, ότι η #Ανθη_φυγε όντως έφυγε, αναμένω Ευχαριστήριο Διάγγελμα από τον Θεούλη, προς τους τηλεθεατές, που εισάκουσαν την παράκλησή του!!!!», είναι μόνο μερικά από τα tweets.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ