Αεροσυνοδός έκανε βίντεο στο Tiktok και εξήγησε τι συμβαίνει αν ένας επιβάτης πεθάνει στην πτήση!

Gazzetta team
Αεροσυνοδός έκανε βίντεο στο Tiktok και εξήγησε τι συμβαίνει αν ένας επιβάτης πεθάνει στην πτήση!
Τι συμβαίνει αν ένας επιβάτης πεθάνει εν πτήσει αποκάλυψε μία αεροσυνοδός με βίντεο στο TikTok!

Η Σιν Μαρί, που τρόμαξε αρκετούς αλλά έγινε viral με τις αποκαλύψεις της, ανέλυσε τη διαδικασία που ακολουθείται εάν ένας επιβάτης πεθάνει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

«Αν κάποιος πάθει ανακοπή και πεθάνει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ούτε CPR τότε απλά περιμένουμε το αεροπλάνο να φτάσει στον προορισμό του» λέει η αεροσυνοδός στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

«Η σορός θα μείνει στη θέση της αν δεν υπάρχει χώρος ενώ αν υπάρχει μια σειρά καθισμάτων άδεια -κατά προτίμηση στις πίσω θέσεις- θα μεταφερθεί εκεί και θα καλυφθεί με μια κουβέρτα» συνεχίζει η Σιν Μαρί.

Όταν το αεροσκάφος προσγειωθεί, οι επιβάτες αποβιβάζονται, έπειτα ανεβαίνουν οι γιατροί για να μεταφέρουν τη σορό και το αεροπλάνο βγαίνει εκτός υπηρεσίας.

@sheenie_weenie_

the end ##aviation ##flightcrew ##flying ##stewardess ##jetset ##flying.

♬ original sound - Sheena-marie

Πολλοί χρήστες σχολίασαν ότι θα ένιωθαν τρόμο αν αναγκάζονταν να βρίσκονται δίπλα σε ένα πτώμα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ενώ μία γυναίκα επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της Σιν Μαρί. Η Σου Τζάκμαν πετούσε με τον σύζυγό της από το Λος Άντζελες στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας όταν εκείνος πέθανε. Όπως είπε η Τζάκμαν, ο άνδρας της έμεινε στο κάθισμά του, δίπλα της, σκεπασμένος με μία κουβέρτα καθ' όλη τη διάρκεια της πτήσης.

Πηγή: Reader.gr