Greek (Fake) Taxi: Eλληνική ταινία φαβορί για 2 «Oσκαρ» στο Λας Βέγκας!

Gazzetta team
Greek (Fake) Taxi: Eλληνική ταινία φαβορί για 2 «Oσκαρ» στο Λας Βέγκας!

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 23 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη βραδιά απονομής των «Οσκαρ» ταινιών της βιομηχανίας ενηλίκων, γνωστά και ως «AVN Awards», όπου αποτελεί τη μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως. Φέτος λόγο κορoνοϊου η τελετή θα γίνει ιντερνετικά με live streaming με οικοδέσποινες τις σούπερ σταρ Kira Noir και Skyler Lo.

Στο show της απονομής των βραβείων λαμβάνουν μέρος performer όπου έχουν κατακτήσει βραβεία «Grammy» είτε ήταν υποψήφιοι όπως οι Cardi B, Lil' Wayne, Flo Rida, Baby Bash, Diplo, Doja Cat, Lit, Lil’ Jon & the Ying Yang Twins και πολλοί celebrities όπως οι Lisa Lampanelli, Dave Attell, Gene Simmons, Jim Norton, Bobby Slayton, Chris Angel, Vince Neil και άλλοι.

Στην μεγάλη γιορτή της βιομηχανίας ενηλίκων κορυφαία ονόματα πρωταγωνιστών και εταιριών παραγωγής ταινιών ανά την υφήλιο διαγωνίζονται για να κατακτήσουν το χρυσό αγαλματίδιο. Οι υποψηφιότητες και οι νικητές προκύπτουν μετά από επιλογή της επιτροπής της ακαδημίας των «AVN Awards», όπως ακριβώς γίνεται και στα Οσκαρ.

Για άλλη μία χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει στον κορυφαίο αυτό θεσμό, με 2 υποψηφιότητες, χάρη στην εταιρία παραγωγής της Ιννας Ιννακι και του Τεό, την SugarBabes.tv, όπου για φέτος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας. Πλέον η Sugarbabes μονοπωλεί το ενδιαφέρον διεθνώς προβάλλοντας τα Ελληνικά χρώματα.

Αμφότεροι έχουν δουλέψει στο εξωτερικό και γνωρίζουν από πρώτο χέρι την αγορά. Eτσι λοιπόν αποφάσισαν να φέρουν στην Ελλάδα ένα από τα πιο αγαπητά κόνσεπτ των τελευταίων ετών. Ο λόγος για το Fake Taxi, γυρίζοντας την Ελληνική version με τίτλο Greek Taxi, όπου πολύ γρήγορα έγινε δημοφιλής σε όλο τον πλανήτη μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο της βιομηχανίας ενηλίκων.

Για τους αυτούς που δεν γνωρίζουν τι είναι αυτό, πρόκειται για ένα ταξί που παραλαμβάνει τον «πελάτη» ή την «πελάτισσα», για να γίνει στη συνέχεια το έλα να δεις - συνήθως μέσα στο όχημα. Στις περισσότερες χώρες που δραστηριοποιείται το γνωστό «ταξί», οι επιβάτες του είναι ηθοποιοί ταινιών ενηλίκων. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις που οι παραγωγοί δελεάζουν απλό κόσμο με χρηματικά ποσά ώστε να συμμετάσχουν σε ένα γύρισμα.

Οι παραγωγές του Greek Taxi της Ιννας προβάλλονται ως φαβορί για την κατάκτηση των «Οσκαρ» σε δύο κατηγορίες όπως προαναφέραμε. Ως η καλύτερη ξένη ταινία με πρωταγωνιστές τον Ελληνα Αlex Fire και το κουνελάκι του «PlayBoy» από την Ουγγαρία Αdel Asanty, ενώ παράλληλα διαγωνίζεται και στην κατηγορία καλύτερη λεσβιακή ξένη ταινία, όπου φυσικά σε αυτή πρωταγωνιστή η πολυβραβευμένη μας ηθοποιός και παραγωγός Ιννα Ιννάκι, με τη συμμετοχή ως οδηγός του «Greek Taxi» των ταλαντούχο Γιάννη Μενιδιάτη.


«Να πάρουμε το πρώτο βραβείο»

Με αφορμή τα «όσκαρ» των «AVN Awards» η Ιννα Ιννάκι δήλωσε τα εξής: «Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου πρότζεκ ταινιών ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους του Fake Taxi, όπου μας έδωσαν αρκετές χρήσιμες συμβουλές. Εμείς το ονομάσαμε Greek Taxi, επειδή αγαπάμε την Ελλάδα, την χώρα που μας ανέδειξε στην βιομηχανία ενηλίκων στα πρώτα μας βήματα πριν προχωρήσουμε τις δράσεις μας στο εξωτερικό και την δημιουργία της δικής μας Ελληνικής εταιρίας παραγωγής SugarBabes.tv. Από το πρώτο επεισόδιο, λάβαμε αμέτρητα emails από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική για την υψηλή ποιότητα της παραγωγής, ενώ είχαμε πολλά αιτήματα από ανθρώπους που ήθελαν να συμμετέχουν στα γυρίσματα, είτε ως πρωταγωνιστές, είτε ως κομπάρσοι να κάνουν δηλαδή των οδηγό. Είναι η 4η συνεχή φορά μετά την ίδρυση της εταιρίας μας όπου είμαστε μέσα στις υποψηφιότητες και φέτος ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση των βραβείων, σύμφωνα με τις κριτικές και την μεγάλη ανταπόκριση και προβολές από όλη την υφήλιο. Εύχομαι να σηκώσουμε ψιλά την Ελληνική σημαία και το «όσκαρ» να έρθει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού των «AVN Awards» στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα μας!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ