Η «θηλυκή συμμορία» με τα Prada και τα διαμάντια

Gazzetta team
Η «θηλυκή συμμορία» με τα Prada και τα διαμάντια
Οι τρεις γυναίκες φορώντας γούνες και ψηλοτάκουνες γόβες, χτυπάνε τα θύματά τους, καθώς κανείς δεν τις υποψιάζεται.

Βλέποντας κανείς τρεις κυρίες αεράτες, με γούνες και ακριβές γόβες, θα πήγαινε ποτέ στο μυαλό του πως πρόκειται για συμμορία που κλέβει αντικείμενα μεγάλης αξίας; Μάλλον όχι.

Αυτό όμως είναι το όπλο των δύο γυναικών που φαντάζουν υπεράνω υποψίας, αλλά έχουν ρημάξει το κέντρο της Αθήνας βουτώντας προϊόντα Prada, συλλογές αξίας και πανάκριβα κοσμήματα.

Το πρώτο χτύπημα

Στα... ραντάρ της αστυνομίας άρχισαν να μπαίνουν τον Δεκέμβριο του 2018 όταν και μπήκαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένων, αρπάζοντας διαμαντένια σκουλαρίκια, διαμαντένιους σταυρούς και μαργαριταρένια κολιέ μέχρι γόβες Prada αξίας 500 ευρώ.

Για αρκετούς μήνες, η αστυνομία βρισκόταν σε αδιέξοδο με την ταυτοποίησή του, μέχρι πριν από λίγο καιρό όταν ένας αξιωματικός της Ασφάλειας Εξαρχείων, όπως αναφέρει το protothema.gr έπεσε πάνω τους ερευνώντας μια υπόθεση.

Κατάφερε να ταυτοποιήσει την αρχηγό της θηλυκής συμμορίας, η οποία είναι μια γυναίκα γεννημένη το 1985 στην Αθήνα, «επαγγελματία απατεώνισσα», που στο παρελθόν έχει απασχολήσει και άλλες φορές τις αρχες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φωτογραφίες της.

Χάρη σε αυτές μάλιστα, υπήρξε μάλιστα και η αναγνώριση από τα θύμα.

Ο τρόπος που δρούσαν

Στις περισσότερες από τις περιπτώσεις, τα θύματα έπεφταν πάνω στις γυναίκες την ώρα που προσπαθούσαν να μπουν στα σπίτια τους. Έτσι, είτε με την βία, είτε με κάποια δικαιολογία έμπαιναν μέσα σε αυτό και αφαιρούσαν ότι πολύτιμο έβρισκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ