Αναβρασμός στους αστέρες του PornHub: Mastercard και Visa έκοψαν τις πληρωμές (pics & vid)

Gazzetta team
Αναβρασμός στους αστέρες του PornHub: Mastercard και Visa έκοψαν τις πληρωμές (pics & vid)
O σάλος που ξέσπασε τον Δεκέμβριο με το PornHub οδήγησε τις MasterCard και Visa να κόψουν την αποδοχή τους από το συγκεκριμένο site.

Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο σχετικά με τα videos που ανεβαίνουν στο PornHub, εκ των οποίων κάποια είναι αποτέλεσμα βιασμού, εκμετάλλευσης ανηλίκων ή χωρίς συναίνεση, προκάλεσαν μεγάλο ντόρο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι υπεύθυνοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, όπως είναι η Mastercard, η Visa, αλλά και η Discover να κόψουν την αποδοχή τους στο συγκεκριμένο σάιτ. Τι σημαίνει αυτό; Αν ήθελες να πληρώσεις κάτι με αυτές στο PornHub, απλά δεν μπορούσες.

Μπορεί για τα μεγάλα ονόματα της ερωτικής βιομηχανίας, το πλήγμα να μην ήταν και τόσο μεγάλο, ωστόσο για αυτούς που ασχολούνται με τα live shows μέσω του συγκεκριμένου site και με την διάθεση συγκεκριμένου υλικού, αποτελεί ισχυρό χτύπημα.

Η Mary Moody ανήκει σε αυτή την κατηγορία και μιλώντας στο BBC επεσήμανε πως αρκετοί συνάδελφοί της, ζουν τις οικογένειες τους με το εισόδημα αυτό και το μπλοκάρισμα των συγκεκριμένων καρτών, τους δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα.

«Προσωπικά θα χάνω χιλιάδες δολάρια κάθε μήνα, αλλά θα ήθελα η προσοχή να πέσει σε αυτούς που θα χάσουν ένα εισόδημα που στήριζαν την διαβίωσή τους. Ειδικά τώρα στην πανδημία. Τα μοντέλα που δουλεύουν μέσω του Pornhub θα χάσουν πολλά χρήματα. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις πλατφόρμα και να πας κάπου αλλού», είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ