Μητέρα ρωτούσε τον γιο της σε μηνύματα αν φταίει «η προσωπικότητα ή η εμφάνιση» που δεν έχει κοπέλα (pics)

Gazzetta team
Μητέρα ρωτούσε τον γιο της σε μηνύματα αν φταίει «η προσωπικότητα ή η εμφάνιση» που δεν έχει κοπέλα (pics)
Το αιώνιο πρόβλημα των singles: Οι σκληρές και επικριτικές πολλές φορές ερωτήσεις των γονέων αναφορικά με την εύρεση συντρόφου και τον λόγο που μπορεί κάποιος να μην έχει βρει ακόμη το άλλο του μισό.

Ένας άνδρας έχει γίνει viral στο διαδίκτυο μετά την ξεκαρδιστική ανταλλαγή μηνυμάτων με τη μητέρα του, που τον ρωτούσε εάν «η προσωπικότητα ή η εμφάνιση» ήταν αυτό που τον εμποδίζει να βρει μία σύντροφο.

Η viral ανάρτηση του Άντεμ

Συγκεκριμένα, ο Άντεμ Γουότερμαν, από το Λονδίνο, αποκάλυψε στο Twitter ένα στιγμιότυπο από την πρόσφατη συνομιλία που είχε με τη μητέρα του στο WhatsApp, προτρέποντας κι άλλους χρήστες να μοιραστούν τα διασκεδαστικά σχόλια που έκαναν οι συγγενείς τους. Στη φωτογραφία, φαίνεται η μητέρα του να τον ρωτά εάν έχει κάποια σύντροφο προκειμένου να τη συμπεριλάβει στην εφετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα, ωστόσο ο Άντεμ της απαντά πως το σημείωμα θα πρέπει να απευθύνεται μόνο σε αυτόν. Χωρίς να δείχνει εντυπωσιασμένη, η μητέρα του απαντά: «Εντάξει, θα το κάνω. Πιστεύεις ότι φταίει η προσωπικότητα ή η εμφάνισή σου;».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr.