Διασώστες έβγαλαν με γερανό μέσα σε κοντέινερ άντρα 300 κιλών από το σπίτι του γκρεμίζοντας το παράθυρο (vids)

Gazzetta team
Διασώστες έβγαλαν με γερανό μέσα σε κοντέινερ άντρα 300 κιλών από το σπίτι του γκρεμίζοντας το παράθυρο (vids)
Μια γιγαντιαία επιχείρηση, προκειμένου να βγει από το σπίτι του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περίθαλψη ένας άντρας 300 κιλών, στήθηκε στη Γαλλία!

Απίστευτες εικόνες στη Γαλλία, όπου σχεδόν 50 άνθρωποι(!) χρησιμοποίησαν έναν γερανό για να βγάλουν από το σπίτι του έναν άντρα 300 κιλών!

Ο άνθρωπος, που ζει στην πόλη Περπινιάν και λόγω της υγείας του ήταν εγκλωβισμένος στην οικία του επί μία τετραετία, έπρεπε να μεταφερθεί τώρα πια σε νοσοκομείο για περίθαλψη.

Η διαδικασία της μεταφοράς του, ωστόσο, ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αφού υπήρχε κίνδυνος ο άντρας να πάθει καρδιακή προσβολή!

Τελικά, με τη χρήση του γερανού, ενός κοντέινερ και γκρεμίζοντας ένα παράθυρο(!), ο Παναμπιέρ, όπως είναι το όνομα του άνδρα, διακομίσθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μονπελιέ.

Όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει, ο άντρας θα μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο για τη αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε γίνει πάλι προσπάθεια για να μεταφερθεί ο άνδρας, αλλά δεν καρποφόρησε, καθώς ο Παναμπιέρ αρνήθηκε, φοβούμενος ότι θα χάσει το διαμέρισμά του...