Το Facebook θα πληρώνει χρήστες για να στέλνουν φωνητικά μηνύματα

Gazzetta team
Το Facebook θα πληρώνει χρήστες για να στέλνουν φωνητικά μηνύματα
Χρηματικό κίνητρο στους χρήστες του, προκειμένου να βοηθήσουν στη βελτίωση της αναγνώρισης ομιλίας, θα δώσει το Facebook.

Μέσα από το πρόγραμμα Pronunciations θα πρέπει να καταγράψουν τη φράση «Hey Portal» ακολουθούμενη από το όνομα ενός φίλου από τη Friend List. Η διαδικασία θα μπορεί να γίνει μέχρι και για 10 φίλους, καταγράφοντας κάθε φράση δύο φορές.

Πάντως, όσοι το επιχειρήσουν δεν θα βγάλουν τρελά λεφτά, καθώς θα πρέπει να φτάσουν 1.000 πόντους για να πάρουν πέντε δολάρια μέσω PayPal (ένα σύνολο εγγραφών δίνει 200 πόντους).

Το Facebook σημειώνει ότι οι φωνητικές εγγραφές που θα παρέχουν οι χρήστες δεν θα συνδεθούν με το προφίλ τους στο Facebook και η εταιρεία δεσμεύεται πως δεν θα μοιραστεί τη δραστηριότητα των χρηστών του Viewpoints στο Facebook ή σε άλλες υπηρεσίες που ανήκουν στο Facebook, χωρίς άδεια.

Το Pronunciations πρόγραμμα θα γίνει αρχικά διαθέσιμο στις ΗΠΑ και αφορά μόνο χρήστες του Facebook με ηλικία άνω των 18 ετών που έχουν περισσότερους από 75 φίλους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.