Κράξιμο στο Survivor για τα γυμνά: «Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους, κακής αισθητικής» (vid)

Gazzetta team
Κράξιμο στο Survivor για τα γυμνά: «Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους, κακής αισθητικής» (vid)
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου κάποιοι παίκτες έκαναν γυμνισμό.

Χαμός επικρατεί από χθες, όταν στο επεισόδιο του Survivor οι παίκτες της μπλε ομάδας αποφάσισαν να πετάξουν τα μαγιό τους και να κάνουν γυμνισμό. Την αρχή έκανε ο Ηλίας και ακολούθησαν οι Κόρο, Ασημάκοπουλος, αλλά και η Καρολίνα, με την Ελένη να είναι η μοναδική που απείχε.

Ο γυμνισμός των παικτών της μπλε ομάδας του Survivor προκάλεσε πολλά σχόλια και αντιδράσεις στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον Βαγγέλη Περρή να λέει: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που κάνουν στις διακοπές τους γυμνοί μπάνιο στη θάλασσα και λιάζονται, μια χαρά. Το τηλεοπτικό θέαμα, μάλλον η τηλεοπτική εκμετάλλευση του θεάματος, νομίζω ότι όλους μας δυσαρεστεί.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, την ώρα που προβάλλεται είναι μπροστά σε μία οικογένεια, η οικογένεια δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοια θεάματα, είναι μια εισβολή πολύ κακού θεάματος και οι δικαιολογίες ότι είναι ανθρώπινο κορμί νομίζω ότι δεν έχουν καμία σχέση.

Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους, πολύ κακής αισθητικής που σκοπό έχει για χάρη της τηλεθέασης να μπει στο σπίτι μας και να προσβάλει εμάς που το βλέπουμε. Και το κάνουν πολύ συνειδητά».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τα παιδιά το έκαναν οικειοθελώς ή τους το ζήτησε η παραγωγή; Η παραγωγή επιλέγει να παίξουν αυτά τα πλάνα», ενώ η Φαίη Σκορδά είπε: «Πρέπει να είναι σεβαστό ότι η κοπέλα δεν ήθελε να συμμετέχει. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ωραία».

Ο Βαγγέλης Περρής επανήλθε στο θέμα και πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος που τη στιγμή που τρως μπαίνει στο σπίτι σου γυμνός, δεν ασκεί το δικαίωμα του στον γυμνισμό, απλώς προσβάλει εσένα και δεν δέχεται ότι εσύ εκείνη τη στιγμή βρίσκεσαι σε άλλη φάση. Εσύ πιστεύεις ότι δεν έγινε συμφωνία να υπάρχει ένα αντίκρισμα για να γίνει αυτή η σκηνή; Είμαι σίγουρος πως οτιδήποτε γίνεται στο εξής, δε γίνεται έτσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ