Γαρμπή για Eurovision: «Μετά την εμφάνιση μου άρχισα να κλαίω με λυγμούς στο καμαρίνι μου» (vid)

Gazzetta team
Γαρμπή για Eurovision: «Μετά την εμφάνιση μου άρχισα να κλαίω με λυγμούς στο καμαρίνι μου» (vid)
Μίλησε και για το φόρεμα που φορούσε και άφησε ιστορία στην Eurovision.

H Καίτη Γαρμπή βρέθηκε κοντά στους σπουδαστές του House Of Fame και μεταξύ άλλων τους μίλησε για τις δικές της εμπειρίες στο τραγούδι αλλά και για την χρονιά που τραγούδησε στην Eurovision.

Παράλληλα έδωσε συμβουλές στην Βένια που αυτή την εβδομάδα θα κληθεί να ερμηνεύσει το τραγούδι της «Ευαισθησίες».

«Την εποχή που πήγα εγώ στην Eurovision δεν υπήρχε τίποτα. Ένα μονόστηλο ήταν όλο και όλο. Δεν υπήρχε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα. Δεν το επέλεξα εγώ να πάω. Με επέλεξαν εκείνοι. Δεν έστειλα εγώ τραγούδι, εκείνοι ήρθαν και με ζήτησαν από την ΕΡΤ για να πάω να διαγωνιστώ. Το θεώρησα μεγάλη τιμή και πήγα» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Ήταν καλή εμφάνιση, το φόρεμα μας έσωσε. Θυμάμαι ότι περπατούσα με μία αυτοπεποίθηση, ότι δεν υπάρχει άλλη. Κι όμως ήταν κομμένα τα πόδια μου. Στάθηκα στη μέση της σκηνής και ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Μου ήρθαν στο μυαλό δυο σκέψεις. Λέω ποια είσαι εσύ που θα εκπροσωπήσεις μια ολόκληρη Ελλάδα; Kαι από την άλλη είπα κορίτσι μου τραγουδάς στο κέντρο που δουλεύεις. Κι έτσι το είδα και μπόρεσα και τραγούδησα. Κατεβαίνοντας, γονάτισα και άρχισα να κλαίω με λυγμούς μέσα στο καμαρίνι μου. Είναι συγκλονιστική εμπειρία», ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ