Δεν υπάρχει σωτηρία: Οι αρνητές μάσκας, θα φοράνε... μάσκα για να γλιτώσουν από τους εμβολιασμένους

Gazzetta team
Δεν υπάρχει σωτηρία: Οι αρνητές μάσκας, θα φοράνε... μάσκα για να γλιτώσουν από τους εμβολιασμένους
Η βασική τους ανησυχία πίσω από αυτή τη θεωρία είναι ότι η “μόλυνση” από εμβολιασμένο άνθρωπο θα προκαλέσει κατ΄εξακολούθηση αποβολές στις γυναίκες και πρόβλημα στην αναπαραγωγή.

Φαίνεται πως το κίνημα των αρνητών μάσκας βρήκαν έναν λόγο τελικά για να ξεκινήσουν να φοράνε μάσκες και ο λόγος είναι εξίσου… γελοίος. Με μια θεωρία συνωμοσίας που έχουν αναπτύξει ισχυρίζονται πως τα εμβόλια κατά του κορονοϊού μπορούν να… μεταδοθούν και να περάσουν σε μία μη εμβολιασμένη γυναίκα, οπότε στη συνέχεια θα επηρεάσουν το αναπαραγωγικό τους σύστημα.

Ναι... Είμαστε εξίσου μπερδεμένοι όπως εσείς.

Η βασική τους ανησυχία πίσω από αυτή τη θεωρία είναι ότι η “μόλυνση” από εμβολιασμένο θα προκαλέσει ακανόνιστη εμμηνόρροια, στειρότητα και κατ΄εξακολούθηση αποβολές στις γυναίκες

Τι κι αν οι κορυφαίοι γιατροί συμφωνούν πως είναι αδύνατο για μεταδοθεί το περιεχόμενο του εμβολίου από τον έναν άνθρωπο στον άλλον, αυτό δεν εμπόδισε όλους τους συνομωσιολόγους να το πιστέψουν.

«Υπάρχει κάτι που μεταδίδεται από ανθρώπους που έχουν εμβολιαστεί με αυτό το δηλητήριο σε άλλους που δεν το έχουν λάβει», δήλωσε ο Larry Palevsky, παιδίατρος της Νέας Υόρκης και κατά του εμβολίου. Επιπλέον, ο Palevsky ανέφερε ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί πρέπει «να έχουν ένα σήμα στα χέρια τους που να υποδεικνύει: «Έχω εμβολιαστεί παρόλο που δεν είναι εμβόλιο», ώστε να γνωρίζουμε να τους αποφεύγουμε στο δρόμο και να μην πάμε κοντά τους».

Κατά τη διάρκεια μιας άλλης ζωντανής εκπομπής, η Sherri Tenpenny, επίσης κατά του εμβολίου, η οποία είχε βρεθεί να διαδίδει θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό, πρότεινε ότι οι anti-vaxxers (κατά του εμβολίου) ίσως χρειαστεί να «μείνουν μακριά από κάποιον που έχει εμβολιαστεί… για πάντα».

Επίσης, με μια αφίσα, σε ιστότοπους που έχουν δημιουργήσει οι “αρνητές” ρωτάνε αν θα πρέπει να φοράνε μάσκα για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους από τους εμβολιασμένους.

Μπορεί να προκαλούν γέλιο όλα αυτά, να τα βρίσκουμε ανήκουστα κτλ, ωστόσο έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις και δεν έχουν βρει πρόσφορο έδαφος. Τον Απρίλιο, ένα κατάστημα στην Kelowna της Βρετανικής Κολομβίας, προκάλεσε αντιδράσεις όταν οι ιδιοκτήτες έβαλαμ μια πινακίδα που ανέφερε: Οι εμβολιασμένοι απαγορεύονται να μπουν στο κατάστημα, λόγω ανησυχιών σχετικά με τα εμβόλια.

Επιπλέον, ένα ιδιωτικό σχολείο στο Μαϊάμι απαγόρευσε στους εμβολιασμένους δασκάλους να αλληλεπιδρούν με τους μη εμβολιασμένους μαθητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ