Βέρτης: «Επίσημο-ανεπίσημα αρχές Ιουνίου θα μπορούμε να επανέλθουμε στην δραστηριότητά μας» (vid)

Gazzetta team
Βέρτης: «Επίσημο-ανεπίσημα αρχές Ιουνίου θα μπορούμε να επανέλθουμε στην δραστηριότητά μας» (vid)
Ο Νίκος Βέρτης, λίγο πριν να αναχωρήσει για το Ισραήλ αποκάλυψε πως, όπως ακούνε «επίσημο-ανεπίσημα», μάλλον οι καλλιτέχνες αρχές Ιουνίου θα μπορούν να επανέλθουν στις δραστηριότητές τους κι εκείνος στην πίστα του ΥΤΟΝ.

Ο Νίκος Βέρτης, όπως είχε γίνει γνωστό, θα τραγουδήσει στο Ισραήλ τις προσεχείς ημέρες, σε συναυλία χωρίς μάσκες και αποστάσεις αφού οι περισσότεροι έχουν εμβολιαστεί και η χώρα επιστρέφει σε μια κανονικότητα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, λίγο πριν την αναχώρησή του από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και μίλησε γι’ αυτή την συναυλία, η οποία αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί με 4.000 κόσμο αλλά τελικά θα είναι πολύ περισσότερος, μέχρι και 10.000 κόσμος.

Ωστόσο στο ερώτημα πότε θα τον δούμε ξανά στην πίστα κι εδώ στην Ελλάδα απάντησε: «Τα πράγματα φαίνονται να είναι πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Αλλάζει η ψυχολογία μας νομίζω. Εμβολιάζεται ο κόσμος, βοηθάει πολύ και ο καιρός, και απ' ότι ακούμε έτσι... επίσημο-ανεπίσημα αρχές Ιουνίου θα μπορούμε να επιστρέψουμε στην δραστηριότητα μας. Πρώτα ο Θεός», ανέφερε.

«Ραντεβού δηλαδή στο YTON αρχές Ιουνίου;» του είπε η δημοσιογράφος κι εκείνος απάντησε «Πρώτα ο Θεός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ