Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν να παίξει στις Άγριες Μέλισσες: Ετοιμάζει νέα μουσική εκπομπή (vid)

Gazzetta team
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν να παίξει στις Άγριες Μέλισσες: Ετοιμάζει νέα μουσική εκπομπή (vid)
Ο ρόλος που είχε προτάθει στον Σπύρο Παπαδόπουλο για τις Άγριες Μέλισσες και ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του.

Από χθες το μεσημέρι, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μονοπωλεί η είδηση με την ανακοίνωση του Σπύρου Παπαδόπουλου πως η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», ολοκληρώνεται μετά από 17 χρόνια.

Ήταν 23 Οκτωβρίου του 2004 όταν παίχτηκε το πρώτο επεισόδιο και σε λίγες εβδομάδες, η διαδρομή αυτή θα ολοκληρωθεί. Κάτι που θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα, όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής στον ΑΝΤ1...

Και αυτό γιατί σύμφωνα με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας, είχε δεχτεί κρούση στην αρχή της σεζόν 2019–2020 για τον ρόλο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνη όμως την περίοδο όμως αποφάσισε να μην τον δεχτεί προτιμώντας την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, αλλά και την θεατρική παράσταση που είχε.

Τα νέα σχέδιά του

Όπως ειπώθηκε στο «Πρωινό» όμως, πρόθεση του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι να μην αποχωριστεί την τηλεόραση. Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε επαφές με την παραγωγό του και ετοιμάζει μία πρόταση μουσικής και λόγου.

Αυτή μάλιστα, μόλις ολοκληρωθεί, θα κατατεθεί στο Mega και στην ΕΡΤ, η οποία είχε φιλοξενήσει την πρώτη περίοδο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Άλλωστε με την Δημόσια Τηλεόραση είχε πολύ καλή συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ