Survivor: Ο Τριαντάφυλλος επανέφερε τον Αλέξη Παππά στην παραλία (vid)

Gazzetta team
Survivor: Ο Τριαντάφυλλος επανέφερε τον Αλέξη Παππά στην παραλία (vid)
Ο Τριαντάφυλλος σκαρφίστηκε έναν μοναδικό τρόπο για να επαναφέρει στο Survivor, τον «αδερφό» του, Αλέξη Παππά.

Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor έφερε πανηγυρισμούς σχεδόν σε όλη την παραλία του Αγίου Δομίνικου. Σχεδόν σε όλη διότι κάποιοι λίγοι, όπως ο Τριαντάφυλλος πήραν βαριά την αποχώρηση του Αλέξη, καθώς οι δύο παίκτες είχαν έρθει αρκετά κοντά.

Ο τραγουδιστής της κόκκινης ομάδας ήταν περίλυπος την ώρα που οι περισσότερα έκαναν… πάρτι με την έξοδο του ηθοποιού από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι ράκος, αλήθεια» παραδέχθηκε στη συνέχεια, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες τραγουδούσαν, ο Τριαντάφυλλος. Βέβαια, όταν τον παρέσυραν τα άσματα των υπολοίπων, παρά τη στεναχώρια του, ο τραγουδιστής ακολούθησε και, δη, έδωσε τον ρυθμό μουσικά!

Παρόλα αυτά η στεναχώρια του «Ντάφι» δεν κράτησε για πολύ, αφού μετά το… γύρισε στον χαβαλέ.

Ο Τριαντάφυλλος εφανίστηκε με ένα μεγάλο φοινικόφυλλο στην καλύβα και είπε στον James: «Τώρα εσύ νομίζεις ότι ξέφυγες από τον Άλεξ; Να τος ο Άλεξ!», δείχνοντας του το φοινικόφυλλο. «Κοίτα το μαλλάκι του έχει μεγαλώσει λίγο παραπάνω».

Με τον James να λέει: «Ο Άλεξ είναι αυτός;». Ο Τριαντάφυλλος συνέχισε την πλάκα του και στην παραλία όπου κάθονταν ο Ηλίας, ο Γιώργος και Καρολίνα. «Έχει μετενσαρκωθεί σε φοινικόφυλλο ο Άλεξ» τους είπε κρατώντας αγκαλιά το φύλλο.

Δείτε τα βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ