‘Έριξε τη «βόμβα» η Μαριπόζα για Survivor: «Με τον James γνωριζόμασταν, αλλά συμφωνήσαμε να μην το πούμε» (vid)

Gazzetta team
‘Έριξε τη «βόμβα» η Μαριπόζα για Survivor: «Με τον James γνωριζόμασταν, αλλά συμφωνήσαμε να μην το πούμε» (vid)
Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι γνωριζόταν από πριν με τον James Καφετζή.

Στον καναπέ της εκπομπής «Dot» κάθισε η Έλενα Κρεμλίδου μαζί με τους Κρις Σταμούλη και Μαριάνθη Κάσδαγλη. Οι τρεις παίκτες μίλησαν για τα όσα βίωσαν στο Survivor και τις σχέσεις τους με τους άλλους συμπαίκτες.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε μια αποκάλυψη που έκανε η Μαριπόζα για την γνωριμία που είχε πριν από το παιχνίδι με τον James. «Γνωριζόμασταν με τον James και δεν το λέγαμε εκεί μέσα. Είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα το πούμε. Η αρχική λογική ήταν ότι αν ακούμε να λένε κάτι είτε για τον έναν, είτε για τον άλλον, να το λέμε ο ένας στον άλλον. Ήταν ιδέα του James αλλά το συμφωνήσαμε».

Η πρώην παίκτρια των μπλε μίλησε και για την Ελευθερία Ελευθερίου λέγοντας: «Θέλω να λύσω κάποια πράγματα με την Ελευθερία, τις προάλλες που ήμασταν στον Καλλίδη και μιλήσαμε με βιντεοκλήση γιατί η κοπέλα κάνει καραντίνα ακόμη μου είπε ότι πρέπει να μιλήσουμε και της είπα "ναι". Έμαθα ότι είπε πράγματα που υποτίθεται ότι έχω πει εγώ, αλλά θέλω να μάθω από την ίδια τι και πώς. Ουσιαστικά με "έθαβε" όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Με απασχολεί όταν κάποιος προσπαθεί να έρθει κοντά σου και τελικά κοιτά το δικό του συμφέρον και καταλαβαίνεις ότι όταν προσπαθεί να έρθει κοντά σου αυτό είναι ένα παιχνίδι».

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι την κούρασε ο λαϊκισμός του Τριαντάφυλλου και του Κώστα Παπαδόπουλου: «Εμένα προσωπικά με κουράζει πόσο λαϊκιστής μπορεί να γίνει ο Τριαντάφυλλος. Και γίνεται πολύ συχνά. Κάνει συνέχεια επίκληση στο συναίσθημα των Ελλήνων. Αυτό με κουράζει... Αυτός και ο Κώστας το κάνουν τόσο συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ