Survivor: Ο Αλέξης Παππάς έφυγε με «φουσκωμένο» τραπεζικό λογαριασμό (vid)

Gazzetta team
Survivor: Ο Αλέξης Παππάς έφυγε με «φουσκωμένο» τραπεζικό λογαριασμό (vid)
Ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που αποχώρησε από το Survivor, ωστόσο ο ηθοποιός έφυγε με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από τον Άγιο Δομίνικο.

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να βγάλει εκτός Survivor τον Αλέξη Παππά και να κρατήσει στο παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Μια αποχώρηση που έφερε έντονους πανηγυρισμούς από την μπλε ομάδα λόγω της κόντρας που είχε ο Αλέξης Παππάς με τον james Καφετζή.

Στο συμβούλιο του νησιού πολλοί ήταν οι παίκτες, κυρίως από τους μπλε που δήλωσαν ανοιχτά πως ελπίζουν να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς, με τον Νίκο Μπάρτζη να... στέλνει φιλάκια στον ηθοποιό και να λέει «Γειά σου Παππά, φιλάκια ρουφηχτά», πριν ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί.

Έτσι ο Αλέξης Παππάς ετοιμάζει τις βαλίτσες επιστροφής του στην Ελλάδα με τον τραπεζικό του λογαριασμό να είναι ιδιαίτερα… φουσκωμένος μετά την παρουσία του στο παιχνίδι.

Ο ηθοποιός έμεινε συνολικά 16 εβδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που του απέφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Με αμοιβή 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Αλέξης θα λάβει συνολικά 80.000 ευρώ για την παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ