Survivor: Η ρήτρα της οικειοθελούς αποχώρησης και το «πέναλτι» του Ατζούν (vid)

Gazzetta team
Survivor: Η ρήτρα της οικειοθελούς αποχώρησης και το «πέναλτι» του Ατζούν (vid)
Η έκκληση του Τριαντάφυλλου να ψηφιστεί από τον κόσμο για να αποχωρήσει από το Survivor έχει ανοίξει μια τεράστια κουβέντα περί οικειοθελούς αποχώρησης και τις ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών.

Ο Τριαντάφυλλος στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor ζήτησε από τον κόσμο να τον ψηφίσει για να αποχωρήσει προκειμένου να δυναμώσει η ομάδα του και να επιστρέψει και πάλι στις νίκες.

Η πρόταση του τραγουδιστή έδωσε τροφή καθώς πολλοί αναρρωτήθηκαν γιατί δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ο Πάνος Καλλίδης.

Σύμφωνα με τα όσα έφερε στο προσκήνιο η εκπομπή «Ευτυχείτε» στο Open, η οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι απλή υπόθεση καθώς υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών.

Αν δηλαδή κάποιος παίκτης αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, τότε δεν αποκλείεται βάσει της ρήτρας, να πάρει τα μισά χρήματα από αυτά που έχει συμφωνήσει με την παραγωγή. Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση να πληρώσει ακόμα και κάποια έξοδα, όπως πχ το ξενοδοχείο που θα διαμείνει. Μέχρι στιγμής πάντως, ο Ατζούν δεν έχει δείξει τέτοια πρόθεση. Μην ξεχνάμε άλλωστε, την περίπτωση του Πάνου Καλλίδη, ο οποίος πήρε την απόφαση να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει άλλο αγωνιστικά.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Διότι αν ο αγαπημένος τραγουδιστής αποχωρήσει σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, το οποίο βαδίζει προς την τελική του ευθεία, θα δημιουργηθεί αριθμητικό πρόβλημα και συνεπώς στη ροή του φετινού Survivor.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ