Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Στο ένα δωμάτιο έμενε ο πατέρας μου με την μητέρα μου και την μητριά μου και στο άλλο εμείς τα παιδιά» (vid)

Gazzetta team
Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Στο ένα δωμάτιο έμενε ο πατέρας μου με την μητέρα μου και την μητριά μου και στο άλλο εμείς τα παιδιά» (vid)
Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και το πως ήταν να ζει στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα της και την μητριά της.

Για τη ζωή της και τα παιδικά της χρόνια μίλησε στο «Happy Day» του ALPHA, η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι που συμμετείχε στο φετινό Survivor.

Ο Νιγηριανός πατέρας της είχε παντρευτεί δύο γυναίκες, μιας και ο νόμος στην αφρικανική χώρα το επιτρέπει, ενώ ο παππούς της είχε εννέα γυναίκες.

Οι γονείς της παντρεύτηκαν στην Νιγηρία και ήρθαν στην Ελλάδα για μήνα του μέλιτος, ωστόσο έμειναν και γέννησαν την Ελιζάμπεθ και άλλα τρία κορίτσια. Και ενώ όλη η οικογένεια ζούσε στην Ελλάδα, ο πατέρας της έφυγε πάλι για την Νιγηρία για να δει τους δικούς του.

Μια μέρα πήρε στο τηλέφωνο τη μητέρα της Ελίζαμπεθ και της ανακοίνωσε ότι έχει γνωρίσει μια άλλη γυναίκα. Την ρώτησε αν είχε πρόβλημα να έρθουν στην Ελλάδα για να μείνουν όλοι μαζί.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ έμεναν όλοι μαζί σε ένα «δυάρι». Στο ένα δωμάτιο ο πατέρας της με τις δύο γυναίκες του και στο άλλο τα έξι παιδιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ