Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεσπαθώνει: «Σκάστε πια! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!» (pics)

Gazzetta team
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ξεσπαθώνει: «Σκάστε πια! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!» (pics)
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πήρε θέση απέναντι σε όλους όσους δηλώνουν ότι δεν τους έτυχε ποτέ περιστατικό κακοποίησης, επειδή δεν «άφηναν περιθώρια».

Με αφορμή το «κύμα» καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου για εκφοβισμό, σωματική, λεκτική βία και σεξουαλική παρενόχληση, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τοποθετήθηκε μέσω Facebook, για όλους εκείνους που εξομολογούνται δημόσια, πως δεν έτυχε να βιώσουν αντίστοιχο περιστατικό, επειδή δεν το προκάλεσαν.

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον θυμό του και σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά: «Είχαμε τους 'γιατί τώρα;' και τώρα μας προέκυψαν οι 'δεν το προκάλεσα , δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε'. ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Έχουν δικηγόρο οι θύτες!!!!!».

Ειχαμε τους «γιατι τώρα;» και τωρα μας προέκυψαν οι «δεν το προκάλεσα , δεν αφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε» ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ!!!!! Εχουν δικηγορο οι θύτες!!!!! #ειμαστεολοιμαζι

Δημοσιεύτηκε από Gerasimos Skiadaresis στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Επίσης ο γνωστός ηθοποιός τοποθετήθηκε, μέσω Facebook, και για την ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος κατήγγειλε τον Στάθη Λιβαθηνό για «χυδαία, προσβλητική» και «σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κοινοποιώντας την ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Ανοιγει θεμα ο Panagiotis Bougiouris και καλα κανει!!! Η να κανεις φασινα η να μην κανεις!!!!»

Ανοιγει θεμα ο Panagiotis Bougiouris και καλα κανει!!! Η να κανεις φασινα η να μην κανεις!!!! #ειμαστεολοιμαζι

Δημοσιεύτηκε από Gerasimos Skiadaresis στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ