Χαϊκάλης: «Δεν ακυρώνω τα λεγόμενα της Ηλιάνας Αραβή και ζητάω δημόσια συγγνώμη»

Gazzetta team
Χαϊκάλης: «Δεν ακυρώνω τα λεγόμενα της Ηλιάνας Αραβή και ζητάω δημόσια συγγνώμη»
Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στις καταγγελίες της ηθοποιού Ηλιάνας Αραβή. «Δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της» παραδέχθηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης, το πρωί του Σαββάτου, έπειτα από δική του επιθυμία βρέθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open καθώς ήθελε να απαντήσει σε όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή.

Τι προηγήθηκε

Συγκεκριμένα, μια μέρα νωρίτερα, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή βγήκε και κατήγγειλε πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό πως την παρενόχλησε σεξουαλικά σε ηλικία 17μιση χρονών, όταν ήρθε από την Κύπρο να σπουδάσει υποκριτική στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως ανέφερε η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (7/2), δέχθηκε ένα προσωπικό τηλεφώνημα στο οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης της είπε πως αναγνώρισε πως η ηθοποιός μιλούσε για τον ίδιο και θα ήθελε να βγει να τοποθετηθεί και να μιλήσει για την δική του πλευρά.

«Ζητώ συγγνώμη, ήμουν ερωτευμένος»

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της» τόνισε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου».

«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι κι εγώ ενδιαφέρομαι, επιμένω» πρόσθεσε, επίσης, ο ηθοποιός.

«Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Εγώ την Ηλιάνα δεν την γνώρισα 17,5. Την γνώρισα 19 ετών, έλεγαν τα χαρτιά της, μια μαθήτρια από την Κύπρο. Όχι, ότι αυτό αλλάζει κάτι, απλά έχω ευαισθησία στο θέμα του ανήλικου. Έχω για παράδειγμα μια ταξιθέτρια 14,5-15 χρόνων, ήταν ερωτευμένη μαζί μου, το έδειχνε. Όταν έμαθα την ηλικία της, της είπα "ούτε από 10 μέτρα δεν θα με πλησιάσεις". Δεν την άγγιξα. Δεν θα το έκανα ποτέ. », είπε για την ηλικία της.

Τι είχε δηλώσει η Ηλιάνα Αραβή: «Με πήρε τηλέφωνο και αυτοϊκανοποιούνταν»

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, κατήγγειλε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ότι στα 17 της χρόνια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό, στη δραματική σχολή που φοιτούσε.

Η Κύπρια ηθοποιός, διευκρίνισε ότι δεν είχε σκοπό να μιλήσει αλλά έγινε έξαλλη ότι είδε τον συγκεκριμένο ηθοποιό να βγαίνει στην τηλεόραση και να υπερασπίζεται τις γυναίκες που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπημένος σας» είπε. «Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες», είπε στην εκπομπή.

«Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγώ. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ. Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ