Καινούργιου: Άκουγα στο ακουστικό «Σκάσε γλάστρα»

Gazzetta team
Καινούργιου: Άκουγα στο ακουστικό «Σκάσε γλάστρα»
Η παρουσιάστρια μίλησε για τις προσβολές που άκουγε στο ακουστικό της από γυναίκα, η οποία ήταν τότε στη διοίκηση του καναλιού που εργαζόταν.

H Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Mετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας για το bullying που έχει δεχτεί στον εργασιακό της χώρο, προχώρησε σε μία αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τα χρόνια που δεχόταν αρνητικά σχόλια, αλλά και τα προσβλητικά λόγια που άκουγε στο ακουστικό της από γυναίκα η οποία ήταν τότε στη διοίκηση του καναλιού και την οποία δεν θέλησε να κατονομάσει.

Η παρουσιάστρια του Open, ανέφερε: «Να πω το εξής επειδή και εγώ έχω δεχτεί τεράστιο bullying και το έχω πει και εγώ, να κάνω εκπομπή και να ακούω από το ακουστικό σκάσε γλάστρα και μετά να γελάνε. Στο ίδιο κανάλι λοιπόν και εγώ που φωτογραφίζεις και εσύ, όχι από τον ίδιο άνθρωπο, από γυναίκα. Εγώ δεν θέλω να πω το κανάλι δεν υπάρχει λόγος, ήταν τότε στην διοίκηση του καναλιού και μου έλεγε σκάσε γλάστρα και γελούσε, με φώναζε στο γραφείο και με έκανε σκουπίδι».

Δείτε τα όσα ανέφεραν και οι δύο παρουσιάστριες στο βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ