«Πίσω στην τρύπα σου γ@@@μένε ποντικέ»: Αγριεύει η κόντρα του Snik με τον Mente Fuerte (pic & vids)

Gazzetta team
«Πίσω στην τρύπα σου γ@@@μένε ποντικέ»: Αγριεύει η κόντρα του Snik με τον Mente Fuerte (pic & vids)
Στα άκρα η κόντρα του Snik με τον Mente Fuerte, με τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να τον καλεί «να πάει πίσω στην τρύπα του», χαρακτηρίζοντάς τον «γ@@@μενο ποντικό»!

Κόντρα δίχως τέλος μεταξύ των Snik και Mente Fuerte!

Για την ακρίβεια, μόνο τέλος δεν φαίνεται να μπαίνει. Αντίθετα, η κατάσταση ανάμεσα στους δύο παλιούς φίλους και συνεργάτες φαίνεται πως ολοένα και... αγριεύει, με το κοινό της ελληνικής rap μουσικής να είναι διχασμένο για το ποιος έχει δίκιο.

Λίγα εικοσιτετράωρα, λοιπόν, μετά το αιχμηρό diss track ''Karma'' του Snik, η προσωπική διαμάχη των δύο ράπερ κλιμακώθηκε, με τον Mente Fuerte να μοιράζεται τη δική του απάντηση, κυκλοφορώντας ένα freestyle κομμάτι με τον αινιγματικό τίτλο ''2.1.1'', όπου κράζει ανελέητα τον σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Για να ακολουθήσει νέα απάντηση του Snik με το diss track ''Muerto'', που σημαίνει «νεκρός» στα ισπανικά, ενώ θα μπορούσε πιθανόν να εκληφθεί και ως ένα λογοπαίγνιο με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Mente Fuerte.

Ο Snik εκτοξεύει οργισμένες ρίμες και υποστηρίζει στο τέλος του κομματιού ότι είναι αναληθείς οι ισχυρισμοί του Mente Fuerte.

«Μιλάς με ψέματα, ό,τι λέω είναι straight facts», λέει χαρακτηριστικά.

Και σαν... κερασάκι στην τούρτα, ήρθε και το ποστάρισμα του Snik στο Instagram, όπου καλεί τον ανταγωνιστή του «να πάει πίσω στην τρύπα του», χαρακτηρίζοντάς τον «γ@@@μενο ποντικό»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ