Illeoo: «Ο Sin Boy αντέδρασε έτσι εξαιτίας της αδιαφορίας της Ελλάδας» (vid)

Gazzetta team
Illeoo: «Ο Sin Boy αντέδρασε έτσι εξαιτίας της αδιαφορίας της Ελλάδας» (vid)
Ο Illeoo εξήγησε γιατί «η κίνηση του Sin Boy δεν ήταν νορμάλ για τα δεδομένα της Ελλάδας», ενώ τόνισε πως αν το ''Mama'' δεν πήγαινε καλά θα δούλευε ντελίβερι.

Για τον καλό του φίλο, Sin Boy, και τη στάση του από τον Οκτώβριο και μετά, όταν και απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, μίλησε ο Illeoo στο OPEN και στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Είπε, λοιπόν, χαρακτηριστικά: «Είναι ο άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φάει όλο το ξύλο μαζί. Έχει περάσει και αυτός δύσκολα, όπως εγώ, καταλαβαίνω αυτό που κάνει απόλυτα. Όλο αυτό που έχει γίνει τώρα, από τον Οκτώβρη και μετά, το καταλαβαίνω απόλυτα.

Είναι ξεκάθαρο, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Ήταν η αδιαφορία της Ελλάδας και ο τρόπος λειτουργίας της. Ότι στην Ελλάδα όλοι θέλουμε να βγάζουμε άκρη εμείς χωρίς να σκεφτόμαστε τους άλλους και τρώμε τους μικρούς που προσπαθούν να ανέβουν. Αυτό ισχύει και το βιώνω και εγώ. Καθυστερούν πράγματα που μπορεί να είναι πολύ σημαντικά για κάποιον που πείναγε κάποτε. Όταν αυτό φτάνει σε κάποιο σημείο μετά από πολύ καιρό, ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. H κίνηση του Sin Boy δεν ήταν νορμάλ για τα δεδομένα της Ελλάδας αλλά, για αυτά που είχαν γίνει, ήταν νορμάλ».

Ο Illeoo, εκτός από το ''Mama'', έχει γράψει τραγούδια σε πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου, χωρίς να αποκαλύπτει, βέβαια, πως κρύβεται ο ίδιος πίσω από αυτά.

«Στον Σάκη Ρουβά είναι γνωστό πως έδωσα το τελευταίο του τραγούδι, ''Αμαρτωλός'', όπως και στην Έλενα Παπαρίζου το επόμενο που θα κυκλοφορήσει. Θα ήθελα να γράψω τραγούδι στον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Γιώργο Σαμπάνη, τον Κωνσταντίνο Αργυρό και σε όποιον άλλο κάνει μουσική», τόνισε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω πάει ποτέ στη ζωή μου στα μπουζούκια. Ποτέ. Έχω πάει μόνο σε ρεμπετάδικα, αλλά όχι σε μπουζούκια. Ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με αυτό το είδος (σ.σ. τη ραπ), από μικρό παιδί, ασταμάτητα. Απλά τώρα έπιασε και άργησε να πιάσει! Έχω κάνει διάφορες μουσικές, διάφορα είδη. Εάν τον Σεπτέμβριο δεν πετύχαινε το ''Mama'' τότε θα ξαναδούλευα ως ντελίβερι. Μόλις βγήκε, όμως και έπιασε, ξεκίνησαν οι δουλειές».