«Ράδιο Αρβύλα» μέσω YouTube: Σχόλια-φωτιά για το «GNTM και χιλιάδες views (vid)

Gazzetta team
«Ράδιο Αρβύλα» μέσω YouTube: Σχόλια-φωτιά για το «GNTM και χιλιάδες views (vid)
Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν διαδικτυακά με μία εκπομπή που τα είχε όλα…

Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Tο βράδυ της Δευτέρας, το πρώτο επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα» βγήκε στον αέρα μέσω YouTube και η παρέα από τη Θεσσαλονίκη επέστρεψε με κέφι και ατάκες-φωτιά. Στην έναρξη, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκαν με selfies stick, θέλοντας να δώσουν μία πιο χαλαρή διάσταση στο νέο αυτό εγχείρημα-στις διαδικτυακές εκπομπές.

Όλη η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο ριάλιτι μόδας «Greece’s Next Top Model» και σε υλικό που είχαν συλλέξει από τον Οκτώβριο έως το Δεκέμβριο. Η παρέα από τη Θεσσαλονίκη, φυσικά, και σχολίασε την «ευγένεια» της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι μόδας, αλλά και τις αλλαγές που έκαναν οι παίκτριες. Στο στόχαστρο τους μπήκαν και οι καβγάδες των κοριτσιών, χαρίζοντας γέλιο σε όσους συντονίστηκαν να τους δουν.

«Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι το πρώτο selfie διαδικτυακό “Ράδιο Αρβύλα” στην ιστορία του “Ράδιο Αρβύλα”. Μέχρι να τα ξαναπούμε, που θα πάει θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή…», ήταν τα λόγια του Αντώνη Κανάκη πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους.

Να σημειωθεί ότι η πρώτη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» σημείωσε 51.550 views, μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης στις 12.15.


Πηγή: reader.gr