Kι όμως ο Γιώργος από τους «Φίλους Για Πάντα» στο Μaster Chef (vid)

Gazzetta team
Kι όμως ο Γιώργος από τους «Φίλους Για Πάντα» στο Μaster Chef (vid)
Mετά τη συμμετοχή του στο «The Bar», το συγκρότημα «Φίλοι Για Πάντα» ο Γιώργος Ελευθεράς συμμετέχει και στο Master Chef.

Χωρίς τους φίλους για πάντα του εμφανίστηκε ο Γιώργος Ελευθεράς από το θρυλικό συγκρότημα των 00s «Φίλοι Για Πάντα». Εάν το ροκ είναι τρόπος ζωής, τότε η συμμετοχή σε τηλεοπτικά ριάλιτι και εκπομπές είναι και αυτό τρόπος ζωής, αγαπητοί φίλοι, μιας και ο Γιώργος ο Ελευθεράς που κέρδισε αναγνωρισιμότητα μέσα από το The Bar, όπως όλα δείχνουν τώρα συμμετέχει και στο Master Chef για να μας δείξει ότι πέρα από αστέρι στη φιλία και το τραγούδι, μπορεί (ίσως) να μαγειρέψει κιόλας.

Στο master chef, το οποίο ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης, εμφανίστηκε προς το τέλος του πρώτου επεισοδίου η γνώριμη φάτσα από 00s με μια κατσαρόλα μπροστά του να διαγωνίζεται προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην 50αδα. Δεν ξέρουμε εάν θα τα καταφέρει, ακόμα περισσότερο δεν ξέρουμε που είναι ο παντοτινός του φίλος Λορέντζο Καριέρε και ο αδερφός του Νίκος Ελευθεράς, αλλά υποθέτουμε ότι οι προτεραιότητες στη ζωή του άλλαξαν από Φιλία>Μουσική>Μαγείρεμα σε Μαγείρεμα>Μουσική>Φιλία.

Εξυπακούεται ότι τον στηρίζουμε για επόμενο Master Chef.

Πηγή: luben.tv