Μπογδάνος: «Είμαι ο μεγαλύτερος αντιναζιστής που μπορεί να υπάρξει» (vids)

Gazzetta team
Μπογδάνος: «Είμαι ο μεγαλύτερος αντιναζιστής που μπορεί να υπάρξει» (vids)
«Είμαι ο μεγαλύτερος αντιναζιστής που μπορεί να υπάρξει», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ασκώντας κριτική στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Στο κεντρικό δελτίο του Κόντρα, μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος άσκησε κριτική και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι τον συμπεριέλαβε, όπως και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, στο σποτ που έβγαλε για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα γύριζε τον χρόνο πίσω την εποχή που εργαζόταν ως δημοσιογράφος και αν θα επέλεγε να ξανακαλέσει σε εκπομπή του τον καταδικασθέντα πλέον για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο, ή αν θα έλεγε ξανά σε εισαγωγή εκπομπής του «η Μάγδα Φύσσα είναι λυτή και ο Ρουπακιάς ένα ανθρώπινο ράκος», ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε: «Είναι χυδαίο αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, του Κοντονή, του Παρασκευόπουλου, του Παππά, που λέει στο tweet του 2018 ότι ''πήγαμε με τους φασίστες'', που λέει Ναζί τον Ρουβά, Χρυσαυγίτη τον Πλεύρη. Μέσα σε αυτό στον μόνο άνθρωπο που πραγματικά στην ελληνική τηλεόραση στάθηκε απέναντι στον νεοναζιστή Μιχαλολιάκο, του είπε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση ''είσαι Ναζί'', του έδειξε τα ντοκουμέντα και έφαγε, βεβαίως, ξύλο και από τα αριστερά και από τα δεξιά, διότι το γενικό σύστημα, όντως, την πήγε τη Χρυσή Αυγή και έχουμε όλα αυτά τα χρόνια πλειάδα τα ασπόνδυλα που τώρα ξαφνικά μας έγιναν αντιφασίστες» και προσέθεσε: «Όχι, για αυτό δεν θα μετανιώσω ποτέ. Παίξαμε ξύλο, εννοώ δημοσιογραφικό ξύλο, τις έφαγα δημοσιογραφικά ενδεχομένως, τις έφαγα μετά και από τους αριστερούληδες, αλλά βεβαίως και από τους νεοναζί, τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι ακόμα μέχρι σήμερα στα site τους ή ότι τους έχει μείνει στη δημόσιά τους επικοινωνία με έχουν για ''κόκκινο πανί'' και με βρίζουν νυχθημερόν. Οπότε απορρίπτω μετά βδελυγμίας, το αισχρό και χυδαίο αυτό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ, που προσπαθεί και προσωπικά, αλλά και την παράταξη μου να συνδέσει».

Όσον αφορά τη Μάγδα Φύσσα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για πάρα πολύ κακή τηλεοπτική στιγμή και ότι έπρεπε να κάνει καλύτερη επιλογή λέξης.

«Όλοι καταλάβαμε αυτές τις μέρες ποιο ήταν το δυσώδες παιχνίδι που έπαιξε ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά με την οικογένεια Φύσσα. Αυτό το οποίο είπα και το είπα με έναν τρόπο ατυχή, με έναν τρόπο, ο οποίος ήταν περιγραφικός όσον αφορά στον Ρουπακιά μόνο, αυστηρά περιγραφικός, δεν είχε κανένα συναίσθημα θετικό προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο και μετά ακολούθησε η λέξη λυτή, για αυτό και μόνο θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχω κάνει μία καλύτερη επιλογή λέξης, όπως έκθετη, όπως την έχουνε βάλει στον προβολέα και την έχουν αφήσει απροστάτευτη, έκθετη, απροστάτευτη, εκτεθειμένη. Αυτό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μάγδα Φύσσα. Αυτό ήθελα να πω εκείνη την πάρα πολύ κακή τηλεοπτική στιγμή. Είμαι ο πρώτος που το παραδέχεται και επίσης εφόσον όλα αυτά τα χρόνια έχω καταλάβει ότι το έχουν παίξει τόσο χυδαία, όλο αυτό το μικρό το κλιπάκι, την απομόνωση, το προϊόν της μονταζιέρας. Ακόμα και αν δεν ήταν καθόλου η πρόθεση μου αυτή και θα ήθελα να πω στην κυρία Μάγδα Φύσσα πόσο λυπάμαι, εάν έχω σταθεί αφορμή για να στενοχωρηθεί ακόμα περισσότερο μέσα στον τεράστιο της πόνο».

«Το λέω τώρα που η γυναίκα αυτή δικαιώνεται, το λέω όσο πιο καθαρά μπορώ», είπε, προσθέτοντας: «Είμαι ο μεγαλύτερος αντιναζιστής που μπορεί να υπάρξει, διότι εμένα ποτέ δεν με συνέφερε να είναι η Χρυσή Αυγή στις εκλογές για να κόβει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία. Με βδελυγμία αντιμετωπίζω το φαινόμενο του ναζισμού και μαζί και κάθε φασισμό, διότι με λένε κάποιοι ''ακραίο''. Μπορεί να έχουν δίκιο, μπορεί να είμαι ακροκεντρώος», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.