Απάντησε στον Ρουβά ο Πολάκης: «Το γνωστό pop idol ενοχλήθηκε που τα υπενθύμισα» (pics)

Gazzetta team
Απάντησε στον Ρουβά ο Πολάκης: «Το γνωστό pop idol ενοχλήθηκε που τα υπενθύμισα» (pics)
Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στο εξώδικο του Σάκη Ρουβά με μια ανάρτηση που μάλλον... φουντώνει την κόντρα μεταξύ των δύο!

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Σάκη Ρουβά δίνει ο Παύλος Πολάκης.

Ο τραγουδιστής, νωρίτερα, θυμίζουμε, απάντησε με εξώδικο σε όσα είπε για αυτόν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, από το βήμα της Βουλής μάλιστα, καθώς τον ενέταξε μεταξύ των καλλιτεχνών που προσέφεραν στήριξη -με δηλώσεις τους- στη Χρυσή Αυγή.

Η ανάρτηση-απάντηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook ξεκινά με ειρωνικό τόνο, αφού τώρα κατηγορεί, ουσιαστικά, τον τραγουδιστή, αφενός διότι εκείνος δεν ενοχλήθηκε «όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους ''επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής''» και αφετέρου γιατί, σύμφωνα με όσα αναφέρει, ο Σάκης Ρουβάς «ακολουθεί» τον Ηλία Κασιδιάρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση Παύλου Πολάκη:

«Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο (φωτό 1) με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής ανέφερα πως κάποιοι καλλιτέχνες με δηλώσεις τους (μεταξύ των οποίων κι εκείνος) συνέβαλαν στο να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου το νεοναζιστικό, φασιστικό και εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Ανέφερα λοιπόν για τον Ρουβά ότι το 2012 σε εκπομπή του Θ. Αναστασιάδη, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τον τρομοκράτησε η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, είχε δηλώσει επί λέξει: “Όχι, καθόλου δεν με τρόμαξε (Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ). Δεν με τρόμαξε καθόλου. Νομίζω ότι είναι απόρροια όλου αυτού που συμβαίνει. Δεν με τρόμαξε. Γιατί να με τρομάξει; Δεν με τρομάζει η απόφαση που παίρνει ο κόσμος. Με τρομάζει ο τρόπος που χειραγωγούν τον κόσμο οι πολιτικοί” (βλ. σχετικό video στο link to pontiki και φωτό 2).

Τον ενόχλησε ότι υπενθύμισα τα παραπάνω. Βέβαια, δεν είχε ενοχληθεί αναλόγως όταν διάφορα sites τον συμπεριελάμβαναν στους “επώνυμους φίλους της Χρυσής Αυγής” όταν οι ναζιστές ήταν στα πάνω τους (φωτό 3-4).

Σε κάθε περίπτωση, θα χαιρετίσω την έστω και καθυστερημένη και όψιμη καταδίκη της Χ.Α από τον κύριο Ρουβά όταν βεβαιωθώ πως δεν έχει ξεχάσει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τους followers του αρχιχρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη! (φωτό 5).

ΥΓ: Τα γνωστά “πλυντήρια μνήμης” έσπευσαν να ξεπλύνουν την άνω δήλωση του γνωστού καλλιτέχνη, δημοσιεύοντας αμέσως το σημερινό εξώδικό του (φωτό 6-7). Μάλλον ο κ. Ρουβάς θέλει να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ και του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή».

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Thursday, October 8, 2020