Ο Τσιόδρας απομακρυνόταν από τους δημοσιογράφους και ζητούσε από τoν Κικίλια να κάνει πίσω (vid)

Gazzetta team
Ο Τσιόδρας απομακρυνόταν από τους δημοσιογράφους και ζητούσε από τoν Κικίλια να κάνει πίσω (vid)
Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν διστακτικός στο να πλησιάσει τους δημοσιογράφους και ζητούσε από τον Βασίλη Κικίλια να κάνει πίσω.

Ένα σκηνικό ενδεικτικό του πως πρέπει να τηρούμε τις αποστάσεις ασφαλείας, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία της Κυψέλης, παρουσία του Βασίλης Κικίλια και του Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Υπουργός Υγείας και ο επικεφαλής της ομάδας των λοιμωξιολογων επισκέφτηκαν την περιοχή, καθώς εκεί από το πρωί ξεκίνησαν τα μαζικά τεστ λόγω της εμφάνισης συσσωρευμένων κρουσμάτων.

Λογικό ήταν λοιπόν να κληθούν να μιλήσουν μπροστά στις κάμερες, με τον Βασίλη Κικίλια να κατευθύνεται προς αυτές και τον Σωτήρη Τσιόδρα, χωρίς υπερβολή όπως μπορείτε να δείτε και στο video να απομακρύνεται κάνοντας πίσω βήματα.

Μάλιστα, την ώρα που ο Υπουργός ζητούσε από τους δημοσιογράφους να κρατήσουν αποστάσεις, ο καθηγητής του έκανε νόημα να κάνει πίσω, βλέποντας τον κόσμο που είχε μαζευτεί σε τόσο μικρό χώρο.

Μόλις ο Βασίλης Κικίλιας τελείωσε τις δηλώσεις του και έκανε... πάσα στον Σωτήρη Τσιόδρα, εκείνος ήταν εμφανέστατο πως ήταν διστακτικός να πλησιάσει, ενώ όταν αποφάσισε να το κάνει, μιλούσε αρκετά γρήγορα, θέλοντας να τελειώσει το γρηγορότερο δυνατό ο συγχρωτισμός.

Δείτε το video...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι δύο λόγοι της... εξαφάνισης Τσιόδρα: Σχολεία και ΜΜΜ (vid)