Φοιτητές εφευγαν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν από την αστυνομία που τους διέκοψε πάρτι (vid)

Gazzetta team
Φοιτητές εφευγαν από τα παράθυρα για να γλιτώσουν από την αστυνομία που τους διέκοψε πάρτι (vid)
Οι φοιτητές εφευγαν από τα παράθυρα για να ξεφύγουν από την αστυνομία ενώ άλλοι προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν στον επάνω όροφο.

Βίντεο δείχνει φοιτητές σε ένα οίκημα στο Σάλφορντ να πηδούν από τα παράθυρα για να αποφύγουν την αστυνομία, η οποία τους διέκοψε πάρτι.

Το βίντεο εικάζεται πως τραβήχτηκε μόλις η ασφάλεια έφτασε στο οίκημα όπου ζουν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Salford στο Peel Park Quarter και δείχνει αρκετούς να ανεβαίνουν από τα παράθυρα ενός διαμερίσματος στον πρώτο όροφο για να ξεφύγουν από την ασφάλεια που πλησιάζει.

Οι μισοί βοηθούν τους υπόλοιπους να ανέβουν ενώ άλλοι απλώς πηδούν χωρίς καμία απολύτως βοήθεια.

Μάλιστα κάποιος στο βίντεο ακούγεται να αστειεύεται λέγοντας πως το Salford Royal Hospital θα ήταν «γεμάτο» από θύματα μετά από αυτό.

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ επιβεβαίωσε ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα εναντίον όσων συμμετείχαν στο συμβάν.

Σε δήλωσή του το Πανεπιστήμιο αναφέρει: «Γνωρίζουμε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει ένα περιστατικό στο Peel Park Quarter. Ζητήθηκε ασφάλεια ώστε να απομακρυνθούν και ερευνούμε το γεγονός».

Αυτό το τελευταίο περιστατικό έρχεται μετά από ένα άλλο όπου τέσσερις φοιτητές του Πανεπιστημίου του Νόττιγχαμ τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 10.000 λιρών επειδή διοργάνωσαν πάρτι στο σπίτι τους στο Νότινγχαμ.