Κορονοϊός: Έφτιαξαν αφίσες με spoilers σειρών του Netflix για να μένει ο κόσμος σπίτι (pics)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Έφτιαξαν αφίσες με spoilers σειρών του Netflix για να μένει ο κόσμος σπίτι (pics)
Προσοχή, προφανώς και ακολουθούν spoilers!

Και το ξαναγράφουμε και εδώ, για να μην την πατήσετε και εσείς. Εμείς την πατήσαμε και ξέρουμε.

Προσοχή, ακολουθούν spoilers σειρών του Netflix, οπότε... φύγετε να σωθείτε!

Συνεχίζουμε τώρα που ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε στα social media, αλλά και σε διάφορα Μέσα παγκοσμίως, η είδηση ότι το Netflix «τρέχει» μια καμπάνια για τον κορονοϊό με τίτλο #staythefuckhome, έχοντας γεμίσει τους δρόμους με αφίσες που έχουν spoilers σειρών του, προκειμένου να πείσει τον κόσμο να μείνει σπίτι.

Το Netflix, ωστόσο, ποτέ δεν έκανε κάτι τέτοιο, αν και, πραγματικά, η ιδέα είναι εξαιρετική -παρότι, βέβαια, μια χαρά spoilers τρως και στο ίντερνετ και δαγκώνεσαι να μη... δαγκώσεις τον εκάστοτε spoilerά.

Τέλος πάντων, η ιδέα ανήκει, όπως αποδείχθηκε, σε δύο φοιτητές, που, πάντως, αυτόν τον σκοπό είχαν: Να πείσουν τον κόσμο να μείνει μέσα.

Οι δύο φίλοι, οι Seine Kongruangkit και Matithorn Prachuabmoh Chaimoungkalo, που σπουδάζουν στο Miami Ad School Europe του Αμβούργου, έφτιαξαν στους υπολογιστές τους τις αφίσες μέσω photoshop και τις κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Όπως συμβαίνει συνήθως, έγινε χαμός, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και πολλούς να πιστεύουν πως ήταν μια πρωτοβουλία από το ίδιο το Netflix.

Η αλήθεια, τελικά, ήταν διαφορετική, το αποτέλεσμα, ωστόσο, παραμένει το ίδιο: Κάποιοι τα έφαγαν τα spoliers.