Λεοπάρδαλη εισέβαλε σε χωριό, επιτέθηκε σε χωρικούς και τελικά «συνελήφθη» αναίσθητη (vid)

Gazzetta team
Λεοπάρδαλη εισέβαλε σε χωριό, επιτέθηκε σε χωρικούς και τελικά «συνελήφθη» αναίσθητη (vid)
Εκατοντάδες κάτοικοι ενός χωριού στην Ινδία έζησαν εφιαλτικές στιγμές, όταν μία παγιδευμένη λεοπάρδαλη προσπαθούσε εναγωνίως να βρει διέξοδο διαφυγής.

Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν εκατοντάδες κάτοικοι ενός ινδικού χωριού, οι οποίοι από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκαν να τρέχουν αλλόφρονες για να ξεφύγουν από ένα παγιδευμένο και πανικόβλητο αιλουροειδές, που βρέθηκε μέσα σε σπίτι του χωριού στα ανατολικά της χώρας.

Η αρσενική λεοπάρδαλη εντοπίστηκε να κρύβεται μέσα σε μία κατοικία, με τους έκπληκτους χωρικούς να προσπαθούν τα απομακρύνουν το άγριο ζώο, με όποιο μέσο διέθεταν πρόχειρο.

Όμως, το επιβλητικό αιλουροειδές, που φημίζεται τόσο για την ταχύτητα όσο και για το εκπληκτικό του άλμα, δεν είχε πρόθεση να παραδοθεί αμαχητί...

Αφού ξέφυγε από το δωμάτιο που είχε εγκλωβιστεί και πήδηξε την αρκετά ψηλή μάντρα της κατοικίας, άρχισε να επιτίθεται με μανία εναντίον όσων συναντούσε στο διάβα του, πριν χτυπηθεί από αναισθητικό βέλος κι ακινητοποιηθεί από άντρες της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν κι έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Η ξέφρενη πορεία της λεοπάρδαλης καταγράφηκε σε διάφορα βίντεο από τους κατοίκους του χωριού, ενώ στο οπτικό υλικό γίνεται εμφανές το πόσο επικίνδυνη μπορεί να αποβεί μία τυχαία συνάντηση μαζί του, καθώς μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου κατάφερε να ισοπεδώσει δύο ενήλικες άντρες που είχαν την ατυχία να βρεθούν στην πορεία του, χωρίς ωστόσο να τραυματιστούν.