Διοικητής υποβρυχίου πιάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου αγκαλιά με 10 ιερόδουλες (pics)

Gazzetta team
Διοικητής υποβρυχίου πιάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου αγκαλιά με 10 ιερόδουλες (pics)
Σε περιπέτειες ενεπλάκη ο διοικητής του αμερικανικού πυρηνοκίνητου υποβρυχίου USS Bremerton Τράβις Ζέτελ, όταν το σκάφος του έδεσε στο λιμάνι Σούμπιτς στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός διοικητής -που σημειωτέον είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά- αφού αποβιβάστηκε από το υποβρύχιο στα πλαίσια προγραμματισμένης στάσης για ανεφοδιασμό, κατευθύνθηκε σε ξενοδοχείο της περιοχής, όπου τον περίμεναν δέκα γυναίκες, με σκοπό να συνευρεθεί ερωτικά μαζί τους.

Μάλιστα, ο Ζέτελ φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει την επαφή του με τις δέκα ιερόδουλες, καθώς είχε προπληρώσει τις υπηρεσίες του μέσω διαδικτύου, αρκετές ώρες πριν το USS Bremerton πιάσει στο λιμάνι της χώρας.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο διοικητής πιάστηκε επ' αυτοφώρω από άντρες της Ναυτονομίας, καθώς στην περιοχή υπάρχει έντονη παρουσία αμερικανικών ναυτικών και στρατιωτικών δυνάμεων, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι την πληροφορία για τις «αταξίες» του κυβερνήτη Ζέτελ δόθηκε από μέλος του πληρώματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το USS Bremerton μετά από το παραπάνω περιστατικό, ολοκλήρωσε την υπηρεσία του στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ μετά από 40 χρόνια αποστολών κι αποτελεί το υποβρύχιο με τον μεγαλύτερο χρόνο υπηρεσίας στα χρονικά των ΗΠΑ.