Οδηγός Lamborghini συνελήφθη προσπαθώντας να βγάλει selfie με λιονταράκι (pic & vid)

Gazzetta team
Οδηγός Lamborghini συνελήφθη προσπαθώντας να βγάλει selfie με λιονταράκι (pic & vid)
Παρέα με ένα λιονταράκι ήθελε να φωτογραφηθεί ένας οδηγός στα Ηλύσια Πεδία του Παρισιού, ο οποίος δεν κατάφερε να γλιτώσει ούτε το πρόστιμο ούτε και την κατάσχεση του άγριου ζώου.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άντρες της ασφάλειας της γαλλικής πρωτεύουσας, οι οποίοι σταμάτησαν για έλεγχο τον οδηγό ενός πολυτελέστατου οχήματος, που χρονοτριβούσε στην κεντρική λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων.

Μετά, όμως, από την παράθεση από πλευράς του οδηγού των απαραίτητων εγγράφων, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 33χρονος άντρας δεν βρισκόταν μόνος του μέσα στην Lamborghini αλλά είχε για παρέα ένα λιονταράκι ηλικίας μόλις 2,5 μηνών.

Αποτέλεσμα εικόνας για Le lionceau récupéré sur les Champs-Elysées par la Fondation 30 Millions d'Amis

Μάλιστα, προσπαθώντας να αποφύγει τα χειρότερα κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να πείσει τους αστυνομικούς ότι είχαν καταλάβει λάθος κι ότι επρόκειτο απλώς για την γάτα του.

Οι απίστευτες δικαιολογίες του, όμως, δεν έπεσαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτός από το τσουχτερό πρόστιμο που του επέβαλαν, κατέσχεσαν το μικρό αιλουροειδές, το οποίο βρήκε προσωρινό καταφύγιο σε κέντρο προστασίας άγριων ζώων στο Παρίσι.