OPEN: «Δεν διεκόπη η συνεργασία με την Νίκη Λυμπεράκη»

Gazzetta team
OPEN: «Δεν διεκόπη η συνεργασία με την Νίκη Λυμπεράκη»
Το OPEN εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει πως η Νίκη Λυμπεράκη δεν αποχώρησε, αλλά συνεχίζει στο σταθμό.

Το κανάλι θέλησε να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο σε «ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα» που κυκλοφορούν, όπως τόνισε, ενώ ανέφερε πως η παρουσιάστρια είναι σε άδεια κύησης.

Η ανακοίνωση

«Η Νίκη Λυμπεράκη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Open

Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα, τα οποία ανέπτυσσαν τη φημολογία για αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από τη θέση της παρουσιάστριας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

Το OPEN διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια πρόωρης διακοπής ή αλλαγής μορφής της συνεργασίας της δημοσιογράφου με τον σταθμό, υπογραμμίζοντας πως τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι κακόβουλα και αναληθή.

Σε συνέχεια μιας επιτυχημένης συνεργασίας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, η διοίκηση του Open εύχεται "με το καλό" στη Νίκη Λυμπεράκη που βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης και θα επιστρέψει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν».

Μία παραίτηση

Η δημοσιογράφος Στέλλα Γκαντώνα δεν βρίσκεται πια στο OPEN, καθώς υπέβαλε την παραίτησή της. Η Γκαντώνα παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, από τον Οκτώβριο του 2018. Όπως αναφέρει το e-tetradio.gr, είναι η πρώτη αποχώρηση παρουσιαστή από τις ειδήσεις του OPEN, μετά τις αλλαγές που έγιναν στον ενημερωτικό του τομέα πριν μερικούς μήνες, με την είσοδο του Χρήστου Παναγιωτόπουλου.