Αρναούτογλου: «Χάνουμε ζωές κι ασχολούμαστε με μαλ@$#&ς» (vid)

Gazzetta team
Αρναούτογλου: «Χάνουμε ζωές κι ασχολούμαστε με μαλ@$#&ς» (vid)
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τοποθετήθηκε εν συντομία για όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης περί «αντιγραφής» της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής του «Βινυλίου» ανέφερε τις προάλλες πως το «Live Tonight» είναι ένα «απαράδεκτο κακέκτυπο», χωρίς να το ονοματίσει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε εν συντομία σε αυτά μέσω της δικής του εκπομπής, ωστόσο δεν θέλησε να σταθεί πολύ, σεβόμενος την κατάσταση που επικρατεί αυτό τον καιρό στη χώρα.

«Περιμένετε όλοι να απαντήσω, γιατί κάποιος κριτής και τιμητής των πάντων, που "έσωσε" την ελεύθερη τηλεόραση και πήγε να "σώσει" και το YouTube, κατηγόρησε αυτή την εκπομπή. Θέλω να σας πω ότι όταν μου ζητήθηκε να κάνω αυτή την εκπομπή, ο κύριος Ποφάντης μου είπε πως θα ήταν μια εκπομπή για να διασκεδάσει και να χαλαρώσει ο κόσμος. Θα μπορούσα να το αρνηθώ και να μείνω στα πολύ καλά νούμερα του "The 2Night Show", που φέτος έχει κάνει μια τρομακτική επιτυχία και να κάθομαι σπίτι μου και να κοιμάμαι. Και του είπα πάμε!

Δεν σκέφτηκα ούτε για lead in αυτή τη φορά, γιατί τα πράγματα είναι διαφορετικά, όπως το σκέφτονται κάποιοι άλλοι, κάποιοι κριτές και τιμητές, που αν δεν πάρουν καλό lead in δεν βγαίνουν ποτέ ή το ψάχνουν μανιακά... Ήρθαμε εδώ για να περάσουμε καλά. Ακούσαμε τόσες ανοησίες αλλά θα πω κάτι: Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, δεν θα πέσω σε αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα. Δεν μπορεί η Ελλάδα να περνάει τόσο δύσκολα, να χάνουμε ζωές και να ασχολούμαστε με μαλ@$#&ς! Κλείνω αυτό το θέμα και σας υπόσχομαι ότι θα απαντήσω σε όλα αυτά όταν τελειώσει αυτή η ιστορία. Γιατί έχει σημασία να περνάμε καλά και όχι αυτό το αστείο ξεκατίνιασμα από τάχα σοβαρούς ανθρώπους».