Τα καρφιά του Κανάκη για το «Live tonight» και η απάντηση του Αρναούτογλου (vids)

Gazzetta team
Τα καρφιά του Κανάκη για το «Live tonight» και η απάντηση του Αρναούτογλου (vids)
Ο Αντώνης Κανάκης έκανε λόγο για «αντιγραφή» της εκπομπής του, «φωτογραφίζοντας» το «Live Tonight», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αντιδρά.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε στο «VINΥΛΙΟ» της Πέμπτης (02/04) την νέα εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, χωρίς να την ονοματίσει, αναφέροντας πως μετέτρεψαν την εκπομπή του σε «απαράδεκτο κακέκτυπο».

«Δεν μπορείς να μην πεις κάτι, αν και το κοινό τα έχει πει όλα στο Twitter. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, πριν τρεις εβδομάδες ξεκινήσαμε τις διαδικτυακές μας εκπομπές που συνέπεσαν με την καραντίνα του κορονοϊού. Η βασική ιδέα είναι να μεταφέρουμε τηλεοπτικά έναν πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό, αλλά με τηλεοπτικά συστατικά. Δημιουργήθηκε λοιπόν αυτό που δημιουργήθηκε που είναι σίγουρα αγνό και αυθεντικό. Και αυτοχρηματοδοτούμενο, χωρίς διαφημίσεις, με μοναδικό κίνητρο να έχουμε αυτή τη συντροφιά.

Εμφανίστηκαν αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι άνθρωποι που δεν σέβονται τίποτα, ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό, και πήραν αυτό το πράγμα και το μετέτρεψαν σε ένα απαράδεκτο κακέκτυπο. Η αντιγραφή θέλει τον τρόπο της, το μέτρο της… Δεν παίρνεις τις ατάκες, το περιεχόμενο, τα συστατικά. Το βαφτίζεις κιόλας πειρατικό και βγαίνει αυτό το πράγμα.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι το πουλάς σαν δική σου πρωτοβουλία και ιδέα. Δεν έχεις καν την εντιμότητα να πεις ότι “είδαμε στο Βινύλιο να κάνουν κάτι που μας άρεσε πάρα πολύ και αποφασίσαμε να το κάνουμε κι εμείς εδώ”», είπε χαρακτηριστικά από το 20ο λεπτό και μετά.

Μέσα από το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούριου ήρθε η πρώτη αντίδραση του Αρναούτογλου, που έλεγε «Έβαλα τα γέλια, μού έπεσαν τα μαλλιά με αυτό που βλέπω», ενώ αναμένεται η απάντησή του από το «Live Tonight» της Παρασκευής (03/04).