Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σκίτσο τους ενός δράστη έχει στα χέρια της η Αστυνομία

Gazzetta team
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σκίτσο τους ενός δράστη έχει στα χέρια της η Αστυνομία
Σκίτσο του ενός δράστη από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικές αρχές, που εξετάζουν μια μαρτυρία κατοίκου αλλά και το βίντεο που προβλήθηκε στο “Φως στο Τούνελ”.

Μία πολύ σημαντική εξέλιξη, στο στυγερό και απάνθρωπο έγκλημα στα Γλυκά Νερά έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, καθώς όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι αρχές έχουν στα χέρια τους το σκίτσο του ενός από τους δράστες.

Τονίστηκε μάλιστα πως οι αστυνομικές αρχές ερευνούν 30 – 35 υπόπτους, ενώ έχουν βρεθεί και “ορφανά” ίχνη DNA.

Στο “μικροσκόπιο” των αρχών βρίσκεται και το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και το οποίο απεικονίζει ένα σκούρο αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου και να στρίβει αριστερά, διασχίζοντας την κάθετα, στις 3.36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5.30 το πρωί, που φέρεται να είναι η ώρα που απομακρύνθηκαν οι δράστες, εμφανίζεται το ίδιο αυτοκίνητο να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, εξετάζεται και μια μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, που όπως υποστήριξε, τις τελευταίες τρεις ημέρες πριν από το έγκλημα, άκουγε μία μηχανή λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ